Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Traagedia Kriivissä Rihissä: Isku Vaatinut Useita Uhrit #KriiviRih #Ukraina #Venäjä #sota #iskut miehittäjät ovat tehneet jälleen uuden sotarikoksen tappamalla siviilejä #KriiviRihissä #Dnipropetrovskin alueella. 8. heinäkuuta tapahtuneen ohjusiskun yhteydessä kaupungissa useita räjähdyksiä, vähintään kymmenen ihmistä menetti henkensä. Iskun pääkohteena oli #Kiova. Kaupungissa raportoitiin tuhoista tulipaloista, lukien isku, joka tapahtui lähellä lasten sairaalaa “Ohmatdyt”. Potilaat evakuoitiin muihin sairaaloihin. Televisiokanavien Kiovassa on kuollut kaksi ihmistä, pormestari Vitali Klitshko raportoi 11 loukkaantuneesta. #Dniprossa myös yli kuusi räjähdystä. Autokorjaamo asuinrakennus vaurioituivat, mutta loukkaantuneista ei ole vielä tietoa.

08.07.2024 13:15

# Traagedia Kriivissä Rihissä: Isku Vaatinut Useita Uhrit #KriiviRih #Ukraina #Venäjä #sota #iskut miehittäjät ovat tehneet jälleen uuden sotarikoksen tappamalla siviilejä #KriiviRihissä #Dnipropetrovskin alueella. 8. heinäkuuta tapahtuneen ohjusiskun yhteydessä kaupungissa useita räjähdyksiä, vähintään kymmenen ihmistä menetti henkensä. Iskun pääkohteena oli #Kiova. Kaupungissa raportoitiin tuhoista tulipaloista, lukien isku, joka tapahtui lähellä lasten sairaalaa "Ohmatdyt". Potilaat evakuoitiin muihin sairaaloihin. Televisiokanavien Kiovassa on kuollut kaksi ihmistä, pormestari Vitali Klitshko raportoi 11 loukkaantuneesta. #Dniprossa myös yli kuusi räjähdystä. Autokorjaamo asuinrakennus vaurioituivat, mutta loukkaantuneista ei ole vielä tietoa.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Traagedia Kriivissä Rihissä: Venäjän Isku Vaatinut Useita Uhrit #KriiviRih #Ukraina #Venäjä #sota #iskut

Venäjän miehittäjät ovat tehneet jälleen uuden sotarikoksen tappamalla siviilejä #KriiviRihissä #Dnipropetrovskin alueella. 8. heinäkuuta tapahtuneen ohjusiskun yhteydessä kaupungissa kuultiin useita räjähdyksiä, ja vähintään kymmenen ihmistä menetti henkensä.

Kriivin Rihin puolustusneuvoston johtaja Aleksandr Vilkul kertoi useista osumista kaupungissa. Tällä hetkellä iskujen seurauksia pyritään lieventämään.

Ukrainan ilmavoimat olivat aiemmin tiedottaneet ohjusiskujen suunnasta kohti Kriivi Rihiä. Seurantakanavien mukaan hyökkääjät käyttivät myös ballistisia ohjuksia.

8. heinäkuuta tapahtuneen iskun jälkeen Venäjän hyökkäykset jatkuivat. Aamulla klo 7:18 ilmahälytys soi jälleen vihollisen ilmailun vuoksi. MiG-31K nousi ilmaan, ja sen epäiltiin kantavan “Kinzhal”-tyyppisiä ohjuksia. Lisäksi viisi Tu-95-pommittajaa nousi ilmaan Venäjältä, suunnaten Kaspianmerelle.

Iskun pääkohteena oli #Kiova. Kaupungissa raportoitiin tuhoista ja tulipaloista, mukaan lukien isku, joka tapahtui lähellä lasten sairaalaa “Ohmatdyt”. Potilaat evakuoitiin muihin sairaaloihin. Televisiokanavien mukaan Kiovassa on kuollut kaksi ihmistä, ja pormestari Vitali Klitshko raportoi 11 loukkaantuneesta.

#Dniprossa kuultiin myös yli kuusi räjähdystä. Autokorjaamo ja asuinrakennus vaurioituivat, mutta loukkaantuneista ei ole vielä tietoa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:20:26