Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Ukrainaan: kuollutta haavoittunutta 8. heinäkuuta suorittaman massiivisen ballistisen iskun seurauksena kaupunkeihin, kuoli ihmistä haavoittui. Tiedon välitti presidentin kanslian johtaja #AndrijJermak. Aiemmin valtion pelastuspalvelu ilmoitti 33 kuolleesta: 22 Kiovassa Dnipropetrovskin alueella. “Tämä ei ollut ainoastaan ukrainalaislapsia Ohmatdyt-sairaalaa vastaan. Se oli turvallisuusjärjestelmän aukkoja niiden itsetuntoa vastaan, jotka puhuvat oikeuden kunnioittamisesta”, kirjoitti #Jermak Telegram-kanavallaan. ## iskut jatkuvat Myös muut kaupungit joutuivat hyökkäysten kohteiksi. #Harkova pommitettiin KAB-ammuksilla ballistisia ohjuksia laukaistiin muualle maahan Tu-95-pommittajista. ilmavoimien mukaan ohjukset tulivat etelästä pohjoisesta. Räjähdyksistä raportoitiin #Kropyvnytskyissä #Skadovskissa. Räjähdyksiä kuultiin myös #KryvyiRihissä kuollutta), #Dniproissa yksi kuollut kuusi haavoittunutta), #Slovjanskissa #Kramatorskissa.

08.07.2024 20:33

# Ukrainaan: kuollutta haavoittunutta 8. heinäkuuta suorittaman massiivisen ballistisen iskun seurauksena kaupunkeihin, kuoli ihmistä haavoittui. Tiedon välitti presidentin kanslian johtaja #AndrijJermak. Aiemmin valtion pelastuspalvelu ilmoitti 33 kuolleesta: 22 Kiovassa Dnipropetrovskin alueella. "Tämä ei ollut ainoastaan ukrainalaislapsia Ohmatdyt-sairaalaa vastaan. Se oli turvallisuusjärjestelmän aukkoja niiden itsetuntoa vastaan, jotka puhuvat oikeuden kunnioittamisesta", kirjoitti #Jermak Telegram-kanavallaan. ## iskut jatkuvat Myös muut kaupungit joutuivat hyökkäysten kohteiksi. #Harkova pommitettiin KAB-ammuksilla ballistisia ohjuksia laukaistiin muualle maahan Tu-95-pommittajista. ilmavoimien mukaan ohjukset tulivat etelästä pohjoisesta. Räjähdyksistä raportoitiin #Kropyvnytskyissä #Skadovskissa. Räjähdyksiä kuultiin myös #KryvyiRihissä kuollutta), #Dniproissa yksi kuollut kuusi haavoittunutta), #Slovjanskissa #Kramatorskissa.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän isku Ukrainaan: 36 kuollutta ja 140 haavoittunutta

Venäjän 8. heinäkuuta suorittaman massiivisen ballistisen iskun seurauksena Ukrainan kaupunkeihin, kuoli 36 ihmistä ja 140 haavoittui. Tiedon välitti presidentin kanslian johtaja #AndrijJermak. Aiemmin Ukrainan valtion pelastuspalvelu ilmoitti 33 kuolleesta: 22 Kiovassa ja 11 Dnipropetrovskin alueella.

“Tämä ei ollut ainoastaan isku ukrainalaislapsia ja Ohmatdyt-sairaalaa vastaan. Se oli isku kansainvälisen turvallisuusjärjestelmän aukkoja ja niiden itsetuntoa vastaan, jotka puhuvat kansainvälisen oikeuden kunnioittamisesta”, kirjoitti #Jermak Telegram-kanavallaan.

Jermak kommentoi myös joidenkin maailman johtajien “rauhanaloitteita”, jotka ehdottavat Ukrainalle tulitaukoa. Venäjä on kuitenkin tämän sodan aggressori.

“Olisi mielenkiintoista katsoa silmiin niitä, jotka puhuvat neuvottelupöytään istumisesta ja Venäjän asettamista ehdoista. Kenen kanssa? Lasten murhaajien kanssa? Puhuisitko oman lapsesi murhaajan kanssa? Jos kyllä, kerro nimesi. Rauhan Formula on ainoa tie oikeudenmukaisuuteen”, korosti Jermak.

## Venäjän iskut jatkuvat

Maanantaina 8. heinäkuuta, Venäjä toteutti jälleen raketti-iskun Ukrainaan. Pääkaupungin Ševtšenkivskin alueella tuhoutui kokonainen kerrostalon porraskäytävä. Lisäksi energiainfrastruktuuri kärsi vahinkoja: kolme DTEK:n muuntaja-asemaa tuhoutui tai vaurioitui.

Ohmatdyt-sairaala kärsi merkittäviä vahinkoja. Toksikologinen osasto tuhoutui käytännössä kokonaan, ja kiovalaiset tulivat auttamaan raivaustöissä.

Myös muut kaupungit joutuivat hyökkäysten kohteiksi. #Harkova pommitettiin KAB-ammuksilla ja ballistisia ohjuksia laukaistiin muualle maahan Tu-95-pommittajista. Ukrainan ilmavoimien mukaan ohjukset tulivat etelästä ja pohjoisesta. Räjähdyksistä raportoitiin #Kropyvnytskyissä ja #Skadovskissa. Räjähdyksiä kuultiin myös #KryvyiRihissä (vähintään 11 kuollutta), #Dniproissa (vähintään yksi kuollut ja kuusi haavoittunutta), #Slovjanskissa ja #Kramatorskissa.

Kommentoi ja jaa artikkelia ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:36:15