Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Uskomaton Pako: Mies Löytyi Piilosta Auton Takaistuimilta #Ukraina #România #pakoyritys ## Uhkailijat pakenevat maasta

08.07.2024 05:23

Ei audiota saatavissa.

# Uskomaton Pako: Mies Löytyi Piilosta Auton Takaistuimilta #Ukraina #România #pakoyritys ## Uhkailijat pakenevat maasta
Lukuaika: < 1 minuutti

# Uskomaton Pako: Mies Löytyi Piilosta Auton Takaistuimilta #Ukraina #România #pakoyritys

Yhdessä Romaniaan johtavista rajanylityspaikoista Ukrainan rajavartijat pysäyttivät auton tarkastusta varten. Tarkastuksen aikana he löysivät miehen piiloutuneena takapenkkien taakse. Mies osoitti uskomatonta notkeutta yrittäessään paeta maasta ja välttää mobilisaation.

Ukrainan valtion rajavartiopalvelu ilmoitti tästä sunnuntaina 7. heinäkuuta. Heidän mukaansa Harkovan alueelta kotoisin oleva nainen yritti viedä sulhasensa rajan yli. Jotta tilanne näyttäisi mahdollisimman aidolta, hän oli istuttanut takapenkille myös isoäitinsä ja äitinsä. Tämä ei kuitenkaan auttanut.

“Harkovalainen nainen päätti piilottaa sulhasensa Mercedes-auton takapenkkien taakse. Jotta kaikki näyttäisi mahdollisimman aidolta, hän istutti takapenkille myös isoäitinsä ja äitinsä. Kuljettaja toivoi ilmeisesti, että hänen miestään ei huomattaisi sukulaistensa hameiden takaa”, kerrottiin rajavartiopalvelusta.

Viranomaiset korostivat, että miehelle on luvassa hallinnollinen vastuu, kun taas hänen morsiamelleen odottaa rikosoikeudellinen vastuu.

## Uhkailijat pakenevat maasta

Mobilisaatiota välttelevät asevelvolliset miehet kokeilevat erilaisia keinoja paetakseen maasta. He turvautuvat erilaisten “oppaiden” apuun, yrittävät ylittää Tisza-joen tai piiloutuvat rajaa ylittäviin autoihin. Näistä yrityksistä he maksavat tuhansia dollareita (noin 9500-95000 euroa).

Toisinaan nämä yritykset päättyvät traagisesti. Esimerkiksi Lvivin alueella mies hyppäsi junasta päästäkseen laittomasti Puolaan. Hän löi päänsä ja mursi jalkansa. Rajavartijat löysivät hänet rautatien varrelta kahden kilometrin päässä Puolan rajasta.

Tisza-joen ylittämisen kuolintilastoista on pelottavaa puhua. Rajavartijoiden mukaan sotatilanteen aikana joesta on löydetty 28 miehen ruumista, jotka yrittivät laittomasti ylittää rajan. Ja määrä kasvaa edelleen, sillä yrittäjät eivät lopeta yrityksiään ylittää jokea.

Joskus epäonnistuneet yritykset päättyvät onnekkaasti. Esimerkiksi rajavartijat pelastivat miehen, joka aikoi paeta Moldovaan mutta ei arvioinut voimiaan oikein. Odessasta kotoisin oleva mies oli hukkumaisillaan joessa, mutta rajavartijoiden ansiosta hän selvisi hengissä.

Kommentoikaa ja jakakaa artikkeli ystävillenne. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 12:02:14