Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # väitetty laillinen maastalähtö ## oikeustapaus: mistä liikemiestä epäillään?

08.07.2024 19:29

# väitetty laillinen maastalähtö ## oikeustapaus: mistä liikemiestä epäillään?
Lukuaika: < 1 minuutti

# Bogolubovin väitetty laillinen maastalähtö

Kolmen lapsen isä ja entinen “PrivatBankin” osakas Геннадій Боголюбов on puolustanut laillisia perusteitaan lähteä Ukrainasta. Bogolubovin mukaan hänen ikänsä, 62 vuotta, ja seitsemän lastaan, joista viisi on alaikäisiä, oikeuttavat hänet ylittämään valtionrajan.

Informator kertoo “Ukrainska Pravdan” haastattelussa, että Боголюбовilla ei ole rajoitteita rajanylitykseen. “Геннадій lähti maasta Ukrainan kansalaisena kaikkia lakeja ja määräyksiä noudattaen. Sodan aikana rajanylityssäädökset sallivat yli 60-vuotiaiden miesten sekä kolmen tai useamman alaikäisen lapsen huoltajien lähteä maasta. Боголюбов täyttää nämä ehdot – hän on 62-vuotias ja hänellä on seitsemän lasta, joista viisi on alaikäisiä,” tiedotteessa kerrotaan.

Lisäksi kerrottiin, että Боголюбов matkusti junalla Kiovasta Chelmiin ja että hän oli jo useita kertoja ylittänyt rajan täysimittaisen hyökkäyksen aikana.

Samalla kuitenkin DBR ilmoittaa tutkivansa liikemiehen pakoa. Uutislähteen mukaan yksi rajavartija on jo pidätetty epäiltynä “laittomaan rajanylitykseen avustamisesta.” Täydellinen kuva tapahtumiin liittyvistä henkilöistä selvitetään parhaillaan, mutta virallisia kommentteja ei ole vielä annettu.

## Bogolubovin oikeustapaus: mistä liikemiestä epäillään?

Геннадій Боголюбов on ukrainalainen liikemies, miljardööri ja “Privat”-ryhmän perustaja ja osakas. “PrivatBankin” kansallistamisen jälkeen Боголюбов ja hänen liikekumppaninsa Коломойский ovat olleet useiden oikeusjuttujen kohteena, jotka liittyvät pankista varojen siirtämiseen ja muihin taloudellisiin petoksiin.

Боголюбов on aiemmin pyrkinyt oikeusteitse palauttamaan omistuksensa “PrivatBankissa,” joka oli hänellä ennen kansallistamista (33,2525 % osakkeista 18. joulukuuta 2016).

4. joulukuuta 2018 Englannin tuomioistuin määräsi Коломойскийn ja Боголюбовın omaisuuden maailmanlaajuisen takavarikon. Takavarikkomääräys perustui yksityiskohtaisiin todisteisiin, joiden mukaan Коломойский ja Боголюбов olivat laittomien toimien kautta siirtäneet lähes 2 miljardia dollaria (n. 1,85 miljardia euroa) pankista yhtiöille, jotka salaa kuuluivat heille tai olivat heidän hallinnassaan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Liity Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:53:58