Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > ## Varošissa: Uusi tapaus herättää kysymyksiä #Varoši #TCC #Ukraina Muut skandaalit TCC:n työntekijöiden osalta Kommentoi ja jaa ystäviesi kanssa

08.07.2024 14:29

Ei audiota saatavissa.

## Varošissa: Uusi tapaus herättää kysymyksiä #Varoši #TCC #Ukraina Muut skandaalit TCC:n työntekijöiden osalta Kommentoi ja jaa ystäviesi kanssa
Lukuaika: 2 minuuttia

## #Skandaali Varošissa: Uusi tapaus herättää kysymyksiä

### #Varoši #TCC #Skandaali #Ukraina

Viimeisimmän raportin mukaan Varošin kaupungin TCC:ssä, Rivnen alueella, on tapahtunut uusi skandaali, joka liittyy yritykseen pakottaa asevelvollinen TCC:hen. Sosiaalisen median mukaan mies viilsi ranteensa konfliktin aikana. TCC:n mukaan hän vain yritti vahingoittaa itseään ja pakeni sairaalasta.

Tapahtumien toinen osapuoli on esittänyt oman versionsa Telegram-kanavalla “Rivne Holovne”. Videolla sotilas kertoo, että hänen tuttavansa, jolla oli vakavia terveysongelmia, pidätettiin kadulla kahdeksan sotilasviranomaisen toimesta. Mies viilsi ranteensa protestina, mutta TCC ei kutsunut ambulanssia. Videolla näytetään käsi, jossa on viiltelyarvet ja mahdollisesti sairaalassa tehty tikki.

TCC pitää väitteitä valheellisina ja julkaisi oman versionsa tapahtumista Facebookissa. Tiedotteen mukaan mies oli aiemmin tuomittu laittomasta huumeiden valmistuksesta ja hallussapidosta. Hänen kerrotaan yrittäneen vahingoittaa itseään asuntonsa avaimella matkalla TCC:hen, mutta avain otettiin häneltä pois, ja hänelle annettiin lähete sotilaslääkärintarkastukseen.

TCC:n mukaan mies kieltäytyi lääkärintarkastuksesta ja valitti huonosta olosta. Varošin TCC:n päivystävä kutsui poliisipartion ja ambulanssin, joka vei miehen sairaalaan. TCC:n mukaan mies ei palannut takaisin ja on nyt etsintäkuulutettu.

### Muut skandaalit TCC:n työntekijöiden osalta

Useita muita skandaaleja liittyen TCC:n työntekijöihin on raportoitu viime aikoina. Esimerkiksi Tšernivtsissä poliisi kaatoi miehen maahan ja laittoi hänet käsirautoihin viedäkseen hänet TCC:hen. Ihmisoikeusvaltuutettu Dmytro Lubinets vaati syyllisten erottamista.

Ivanofrankivskin alueen Vorokhtan kylässä asukkaat protestoivat ja sulkivat tien paikallisen TCC:n toiminnan vuoksi. He uskovat, että sotilasviranomaisten toiminta on karkottanut turistit, mikä on johtanut tulonmenetyksiin ja kylän rappeutumiseen.

Zakarpatian alueella mies viilsi ranteensa ollessaan TCC:ssä. Hänelle annettiin heti lääkärinhoitoa, mutta hän kieltäytyi antamasta henkilökohtaisia tietojaan ja ilmaisi haluavansa välttää palveluksen.

Lvivissä TCC:n työntekijät vahingoittivat miehen jalkaa yrittäessään pidättää häntä. Hänet vietiin sotilasvirastoon, jossa häntä pahoinpideltiin lisää. Mies vapautettiin myöhemmin ja kertoi videolla kokemastaan väkivallasta.

Odessassa TCC:n työntekijät riitaantuivat ambulanssihenkilökunnan kanssa ja estivät heidän lähtönsä, mikä johti tappeluun.

### Kommentoi ja jaa ystäviesi kanssa

Mitä ajatuksia tämä herättää sinussa? Jaa mielipiteesi kommenteissa ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:01:57