Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjän uusi hyökkäys #Ukraina #raketti-isku #strateginenilmailu #Kaspianmeri

08.07.2024 00:06

Ei audiota saatavissa.

# Venäjän uusi hyökkäys #Ukraina #raketti-isku #strateginenilmailu #Kaspianmeri
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän uusi hyökkäys #Ukraina #raketti-isku #strateginenilmailu #Kaspianmeri

Venäjä suunnittelee uutta raketti-iskua Ukrainaan 8. heinäkuuta vastaisena yönä. Venäläiset ovat nostaneet ilmaan strategisia Tu-95-pommikoneita, jotka ovat jo matkalla laukaisupisteisiin. Lisäksi Mustanmeren alueelle on tuotu kaksi ohjuslaivaa.

Telegramin seurantakanavat ovat raportoineet, että strateginen ilmailu lähti Murmanskin alueella sijaitsevalta “Olenjan” lentokentältä. Tällä hetkellä neljä lentokonetta lähestyy laukaisupisteitä, mutta niiden määrä saattaa kasvaa.

“Neljä Tu-95-konetta on noussut ilmaan ‘Olenjan’ lentokentältä (Murmanskin alue, Venäjä). Arvioitu aika laukaisupisteisiin saapumiselle on 01:10 jälkeen. Jos ilmahyökkäysvaroitus annetaan, menkää turvaan!” ilmoitti Ukrainan ilmavoimien Telegram-kanava.

Lennot ovat suunnanneet Saratovin alueelle ja Kaspian-Volgodonskin alueelle. Engelsin alueelle koneet saapuvat noin klo 01:30 – 02:00. Ohjukset tulevat Ukrainan ilmatilaan noin klo 02:20 – 03:00. Jos laukaisut tapahtuvat Kaspianmereltä, jossa koneet ovat noin klo 02:30 – 03:30, ohjuksia voi odottaa Ukrainan ilmatilassa noin klo 03:30 – 04:30.

Nämä ajat ovat arvioita. Suosittelen seuraamaan ilmahyökkäysvaroituksia ja siirtymään turvaan tarpeen vaatiessa. Lisäksi Venäjän hyökkääjät ovat tuoneet Mustanmeren alueelle kaksi ohjuslaivaa, joiden yhteinen ohjuskapasiteetti on noin kahdeksan “Kalibr”-ohjusta. Tu-95MS-pommikoneet kantavat X-101-ohjuksia.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:02:07