Eilen yhteensä 88810 latausta

20289 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # ViolettaLabazjuk ja kalliit kellot julkisuudessa #Ukraina #HarryWinston #Luksus

08.07.2024 18:48

# ViolettaLabazjuk ja kalliit kellot julkisuudessa #Ukraina #HarryWinston #Luksus
Lukuaika: < 1 minuutti

# ViolettaLabazjuk ja kalliit kellot julkisuudessa #Ukraina #HarryWinston #Luksus

Violetta Labazjuk, Hmelnitskin aluevaltuuston puheenjohtaja, on herättänyt huomiota näyttäytyessään useaan otteeseen julkisuudessa kirkkaan sinisen kellon kanssa. Kuvatessaan itseään sosiaalisen median tileillään, hän on yrittänyt peittää kellonsa, samalla tavalla kuin hänen miehensä, “Tulevaisuuden puolesta” -ryhmän kansanedustaja Serhij Labazjuk, on peittänyt kalliiden brändien logot vaatteistaan.

Informator on kuitenkin onnistunut tunnistamaan, että Violetta Labazjukin käyttämä malli on hyvin samankaltainen kuin Harry Winstonin Premier Moon Phase -kello. Tämän kellon tunnusomaisia piirteitä ovat timantein koristeltu kehys, päivämäärämerkintä numero 6 kohdalla, pyramidin muotoon asetellut timantit sekä yhdeksän jalokiveä kellon rannekkeen kiinnityskohdissa.

Tällaisen kellon hinta on 20 465 dollaria, mikä vastaa noin 19 200 euroa tai 830 000 Ukrainan hryvniaa. Kellon runko on valmistettu 18 karaatin valkokullasta ja sininen ranneke alligaattorin nahasta. Kello sisältää kiinteän kehän, sinisen helmiäistaulun helmillä, valkokultaiset viisarit ja timanttiset merkit sekä naarmunkestävän safiirilasin.

On huomionarvoista, että Violetta Labazjuk ei ole ilmoittanut tätä arvokasta kelloa vuoden 2023 ilmoituksessaan. Ilmoituksessa mainitaan ainoastaan hänen omistavan Chopardin kellon, kun taas hänen miehellään on kaksi kelloa, Breguet ja Rolex, joista jälkimmäisen hän osti 400 000 hryvnialla (noin 9 260 euroa) vuoden 2022 aikana.

Aiemmin on kirjoitettu, että Serhij Labazjuk, joka paljastui lahjonnasta ja vapautettiin 40 miljoonan hryvnian (noin 926 000 euron) takuita vastaan, suosii ylellisiä brändejä kuten Stefano Ricci ja Svevo. Samoin hänen vaimonsa Violetta Labazjuk nähdään usein pukeutuneena D&G:n, Diorin ja Balmainin vaatteisiin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:47:26