Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Yhdysvaltain presidentinvaalit: Bidenin kannatus laskee, demokraatit painostavat Presidentti #Yhdysvallat Joe Biden, epäonnistuneiden väittelyiden jälkeen entisen presidentin #DonaldTrump kanssa, ei ole vetäytynyt presidenttikisasta. Sen sijaan demokraattisen puolueen edustajat eivät enää halua nähdä häntä ehdokkaanaan toivovat, Biden lopulta luopuisi kilvasta. He toivovat saavansa positiivisen tuloksen viikon loppuun mennessä. “Presidentin suojakuplan ulkopuolella yhä kasvava määrä demokraatteja haluaa, kaikki, #Obama mukaan lukien kongressin johtajat, pyytävät Bidenia kisasta perjantain mennessä”, raportissa todetaan. Kommentoi jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua #Patreon kautta lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

08.07.2024 05:24

# Yhdysvaltain presidentinvaalit: Bidenin kannatus laskee, demokraatit painostavat Presidentti #Yhdysvallat Joe Biden, epäonnistuneiden väittelyiden jälkeen entisen presidentin #DonaldTrump kanssa, ei ole vetäytynyt presidenttikisasta. Sen sijaan demokraattisen puolueen edustajat eivät enää halua nähdä häntä ehdokkaanaan toivovat, Biden lopulta luopuisi kilvasta. He toivovat saavansa positiivisen tuloksen viikon loppuun mennessä. "Presidentin suojakuplan ulkopuolella yhä kasvava määrä demokraatteja haluaa, kaikki, #Obama mukaan lukien kongressin johtajat, pyytävät Bidenia kisasta perjantain mennessä", raportissa todetaan. Kommentoi jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua #Patreon kautta lukeaksesi blogia ilman mainoksia.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Yhdysvaltain presidentinvaalit: Bidenin kannatus laskee, demokraatit painostavat vetäytymään

Presidentti #Yhdysvallat Joe Biden, epäonnistuneiden väittelyiden jälkeen entisen presidentin #DonaldTrump kanssa, ei ole vetäytynyt presidenttikisasta. Sen sijaan demokraattisen puolueen edustajat eivät enää halua nähdä häntä ehdokkaanaan ja toivovat, että Biden lopulta luopuisi kilvasta. He toivovat saavansa positiivisen tuloksen tämän viikon loppuun mennessä.

Axios-lehden mukaan, joka viittaa omiin lähteisiinsä, yhä useammat demokraatit haluavat Bidenin vetäytyvän presidenttikilvasta.

“Presidentin suojakuplan ulkopuolella yhä kasvava määrä demokraatteja haluaa, että kaikki, #Obama mukaan lukien ja kongressin johtajat, pyytävät Bidenia vetäytymään kisasta tämän perjantain mennessä”, raportissa todetaan.

Tämä siitä huolimatta, että Biden, saatuaan tukea ensimmäiseltä naiselta Jill Bidenilta ja tuomitulta pojaltaan Hunterilta, on julkisesti ilmoittanut, että mikään muu kuin Jumalan tahto ei saa häntä luopumaan kampanjastaan.

Syksyllä tänä vuonna Yhdysvalloissa järjestetään presidentinvaalit. Tällä hetkellä pääehdokkaita ovat virassa oleva presidentti Joe Biden ja entinen presidentti Donald Trump. Ensimmäisten väittelyiden jälkeen, jotka pidettiin viikko sitten, Bidenin kannatus on alkanut laskea, sillä hän ei esiintynyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Monet maailmanlaajuiset mediat ennustivat, että Biden vetäytyisi presidenttikisasta, mutta hän ilmoitti tekevänsä niin vain, jos kaikkivaltias Jumala niin pyytäisi. Tällä hetkellä hänen perheensä tukee häntä, joten hän jatkaa kampanjaansa. On myös huomionarvoista, että Trump vastustaa Bidenin vetäytymistä kisasta. Hän on varma, että toista ehdokasta olisi vaikeampi voittaa.

CBS:n väittelyiden jälkeisen kyselyn mukaan 72 % äänestäjistä katsoo, että Bidenilla ei ole henkistä ja kognitiivista terveyttä presidentin virkaan. Monet demokraattien korkeaprofiiliset kommentaattorit ja vasemmistolaiset julkaisut ovat kehottaneet Bidenia vetäytymään vaaleista. Samoin toimivat myös New York Times ja Atlanta Journal-Constitution, jotka kehottivat Bidenia luopumaan kisasta.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua #Patreon kautta lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:11:36