Eilen yhteensä 88810 latausta

20285 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Angelina Jolie ostoksilla poikansa Noxin kanssa Los Angelesissa

09.07.2024 06:49

# Angelina Jolie ostoksilla poikansa Noxin kanssa Los Angelesissa
Lukuaika: 2 minuuttia

# Angelina Jolie ostoksilla poikansa Noxin kanssa Los Angelesissa

Äskettäin Angelina Jolie lähti ostoksille nuorimman poikansa Noxin kanssa. Toisin kuin hänen sisaruksensa, mukaan lukien kaksoissisko Vivienne, Nox esiintyy julkisuudessa erittäin harvoin. Ei olekaan yllättävää, että paparazzit olivat valmiina ja kuvasivat pojan, joka vihdoin ilmestyi tähtinäitinsä seurassa.

Angelina yrittää kiireisestä aikataulustaan huolimatta viettää mahdollisimman paljon aikaa perheensä kanssa. Hän harjoittaa niin sanottua “yhden lapsen päivää”, jolloin hän keskittyy täysin yhteen lapseensa. 7. heinäkuuta Jolie omisti päivän Noxille. Heidät nähtiin yhdessä ostoksilla Los Angelesin Los Feliz -alueella.

Paparazzit kuvasivat näyttelijän ja hänen poikansa eläinkaupasta, josta he ostivat uusia tarvikkeita Noxin lemmikille. Jolie oli valinnut valkoisen peruspaidan, jossa oli syvä pyöreä pääntie. Asukokonaisuuden täydensi musta elegantti puku – istuva bleiseri ja housut korostivat näyttelijän hoikkaa vartaloa. Asukokonaisuuden kruunasivat nahkakengät tukevilla koroilla.

Oscar-palkinnon voittaja oli koristanut itsensä yksinkertaisilla keltaisesta kullasta valmistetuilla korvakoruilla. Jolie käytti kevyttä päivämeikkiä ja piti hiuksensa avoinna. Hän suojasi silmänsä aurinkolaseilla ja kantoi ostoskassia.

Nox puolestaan oli valinnut harmaan printtipaidan ja mustat shortsit. Rennon urheilullisen tyylin viimeistelivät valkoiset sukat ja Nike-lenkkarit. Teini-ikäinen poika kantoi myös ostoskassia. Koululainen on jo kasvanut äitiään pidemmäksi, mikä sai Angelinan näyttämään entistä sirommalta hänen rinnallaan.

Vuodesta 2016 lähtien Angelina ja Brad Pitt ovat taistelleet oikeudesta lasten huoltajuuteen, minkä seurauksena Oscar-voittaja Pitt on käytännössä menettänyt yhteyden lapsiinsa. Hollywoodin Walk of Fame -kadulla tähden omistavalla Angelinalla on myös monimutkaiset suhteet isäänsä, 85-vuotiaaseen näyttelijään Jon Voightiin.

“Mission Impossible” -elokuvan näyttelijä oli kuitenkin syvästi liikuttunut uutisista Tony-teatteripalkinnon myöntämisestä. Angelina sai palkinnon työstään musikaalin “Outsiders” tuottajana, ja 15-vuotias Vivienne oli mukana projektissa äitinsä henkilökohtaisena avustajana.

“Olen erittäin ylpeä Viviennestä. Olen todella ylpeä Angiesta, koska hän yrittää inspiroida jokaista lasta olemaan sitä, mitä he haluavat olla. Olen varma, että Angie oli mukana näyttelijävalinnoissa ja hän on myös loistava ohjaaja”, Daily Mail lainasi Angelinan isää.

Kommentoi tätä artikkelia ja jaa ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:55:46