Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Hollywooditähti Margot Robbie odottaa lasta

09.07.2024 10:32

#Hollywooditähti Margot Robbie odottaa lasta
Lukuaika: 2 minuuttia

#Hollywooditähti Margot Robbie odottaa lasta

Australialaistaustainen Hollywood-tähti Margot Robbie odottaa lasta aviomiehensä, 34-vuotiaan brittiläisen tuottajan Tom Ackerleyn kanssa. Pari tapasi vuonna 2013 elokuvan “French Suite” kuvauksissa ja meni naimisiin kolmen vuoden jälkeen Margotin kotimaassa Australiassa. Margot on kertonut, että heti häiden jälkeen lehdistö alkoi painostaa häntä perheenlisäyksen suhteen.

“Menin naimisiin, ja lähes jokaisessa haastattelussa ensimmäinen kysymys on: ‘Lapsia? Milloin sinulle tulee lapsia?’ Olen niin vihainen, että tällainen yhteiskunnallinen sopimus on olemassa. Olet naimisissa, nyt sinun täytyy hankkia lapsi. Älkää odottako! Teen sen sitten, kun olen valmis”, Margot totesi.

Margot kertoi, että ensimmäiset kahdeksan kuukautta avioliitosta he tuskin asuivat yhdessä, koska keskittyivät uraansa. Pari matkusti Iso-Britannian, Australian ja Yhdysvaltojen välillä. Nykyään he ovat asettuneet Venicen alueelle Los Angelesissa, Kaliforniassa. Margotia ja Tomia yhdistää myös työ; he ovat perustaneet yhdessä tuotantoyhtiön LuckyChap Entertainment, jonka kautta he ovat tuottaneet useita menestyneitä elokuvia kuten urheiludraaman “I, Tonya”, Oscar-palkitun “Promising Young Woman” sekä vuoden 2023 menestyselokuvat “Saltburn” ja “Barbie”.

Yksi Hollywoodin parhaiten palkituista näyttelijöistä, Margot, myönsi olleensa yhtä yllättynyt kuin muutkin, kun “Barbie” menestyi maailmanlaajuisesti keräten huimat 1,4 miljardia dollaria (noin 1,33 miljardia euroa). Greta Gerwigin ohjaama elokuva pärjäsi hyvin kilpailussa Christopher Nolanin “Oppenheimer” -elokuvaa vastaan, jossa pääosaa esitti Cillian Murphy.

Margot kertoi, että elokuvan tuottaja Chuck Roven oli soittanut hänelle ja ehdottanut julkaisupäivän siirtoa, vihjaten, että Barbie-elokuva epäonnistuisi, koska se julkaistaisiin samana päivänä ydinpommin luojasta kertovan elokuvan kanssa. Margot kuitenkin kieltäytyi siirtämästä julkaisua.

“Se, että ihmiset sanoivat ‘Katsotaan ensin Oppenheimer ja sitten Barbie’… Sanoin: ‘Näetkö? Ihmiset pitävät kaikesta. Ihmiset ovat outoja’”, Margot kertoi Daily Mailille.

Margotin ansiosta syntyi lukuisia meemejä kahden elokuvan välisestä kilpailusta, joka sai nimen Barbenheimer.

“Sanoinkin, että emme siirrä ensi-iltaa. Mielestäni tämä on todella hyvä pari, oikeasti. Täydellinen kaksinkertainen katselukokemus, ‘Oppenheimer’ ja ‘Barbie’”, Margot lisäsi.

Tieto Margotin raskaudesta tuli julki hiljattain. Margot ja hänen miehensä ovat parhaillaan lomalla Comojärvellä, Italiassa. Margot pukeutui lyhyeen toppiin, joka paljasti selvästi pyöristyneen vatsan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:52:04