Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Konflikti ratkaistu: Välit selvisivät ja lahjoitus tehtiin

#Odesa #Ukraina #OleskiyPrytula #VadymShevelenko

09.07.2024 22:54

Ei audiota saatavissa.

Konflikti ratkaistu: Välit selvisivät ja lahjoitus tehtiin

#Odesa #Ukraina #OleskiyPrytula #VadymShevelenko
Lukuaika: < 1 minuutti

# Konflikti ratkaistu: Välit selvisivät ja lahjoitus tehtiin #Odesa #Ukraina #OleskiyPrytula #VadymShevelenko

Odesa, Ukraina – Konflikti eläinlääkärin ja Ukrainan asevoimien veteraanin Oleskiy Prytulan sekä Vadym Shevelenkon, entisen apulaisministerin neuvonantajan, välillä on saanut ratkaisun. Prytula ilmoitti, että Shevelenko on pyytänyt anteeksi ja tehnyt merkittävän lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Prytula julkaisi 9. heinäkuuta videoviestin ja kirjoituksen Instagramissa, jossa hän kertoi hyväksyvänsä Shevelenkon anteeksipyynnön. Lisäksi Prytula mainitsi, että Shevelenko on lahjoittanut huomattavan summan haavoittuneiden sotilaiden hoitoon, mikä on vahvistettu asianmukaisin todistein. Shevelenko lahjoitti 400 tuhatta grivnaa (noin 10 000 euroa) “Azovin enkelit” -patronointipalveluun, joka auttaa haavoittuneita sotilaita.

“Tapasimme eilen, ja Shevelenko esitteli näkemyksensä tilanteesta ilman selittelyjä, mutta varsin perustellusti. Hän myös ehdotti ratkaisua, joka ei sisällä mitään veteraaneihin tai vammaisiin liittyviä konteksteja. Tämä ratkaisu sopi minulle”, kirjoitti Prytula.

Prytula kertoi myös Shevelenkon selittäneen käytöksensä syyt. Hän korosti, että Shevelenko ei ollut huomannut Prytulan proteeseja ja reagoi tilanteeseen väärinymmärryksen vuoksi.

Tapauksen taustat: Eläinlääkäri ja veteraani Oleskiy Prytula kertoi, että Odesassa sijaitsevaan “Aibolit”-klinikalle saapui mies koiransa kanssa 3. heinäkuuta. Omistaja vaati lääkäriä nousemaan ja tarkastamaan koiran, ja nähtyään Prytulan proteesit, hän ei osoittanut sympatiaa vaan loukkasi häntä törkeästi. Prytula jakoi kokemuksensa Instagramissa, mikä herätti laajaa huomiota. Videolla näkyy, miten asiakas suuttui, kun lääkäri selitti, ettei hän voi nousta proteesien takia, ja käytti törkeää kieltä ennen kuin poistui klinikalta.

Shevelenko myöhemmin pyysi anteeksi käytöstään ja korosti, ettei ollut huomannut lääkärin proteeseja. Hän pahoitteli uudelleen ja selitti, että hänen käytöksensä johtui väärinkäsityksestä.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:49:53