Eilen yhteensä 88810 latausta

20274 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Massiivinen raketti-isku Kiovaan: Alla Pugatšova ja Maksim Galkin reagoivat, Maksim Pokrovski toivoo nopeaa voittoa Ukrainalle

#Ukraina #Kiova #Rauha #Solidaarisuus #TukiUkrainalle #MaksimPokrovski #AllaPugatšova #MaksimGalkin #UkrainanVoitto

09.07.2024 15:33

Massiivinen raketti-isku Kiovaan: Alla Pugatšova ja Maksim Galkin reagoivat, Maksim Pokrovski toivoo nopeaa voittoa Ukrainalle

#Ukraina #Kiova #Rauha #Solidaarisuus #TukiUkrainalle #MaksimPokrovski #AllaPugatšova #MaksimGalkin #UkrainanVoitto
Lukuaika: 2 minuuttia

# Massiivinen raketti-isku: Reaktiot

Maanantaina 8. heinäkuuta venäläiset suorittivat massiivisen raketti-iskun Kiovaan, Kryvyi Rihiin ja muihin Ukrainan kaupunkeihin. Tilanne on herättänyt paljon keskustelua kansainvälisten julkkisten keskuudessa, mukaan lukien Hollywood-näyttelijät Alyssa Milano ja Jessica Chastain. Myös useat venäläiset artistit, jotka ovat Venäjällä saaneet niin sanotun “ulkomaisen agentin” tai “maanpakolaisen” statuksen, ovat ottaneet kantaa.

Näihin kuuluvat tähtipari, laulaja Alla Pugatšova ja showmies Maksim Galkin, sekä bändin “Nogu Svelo” keulahahmo Maksim Pokrovski. Heidän julkaisunsa ilmestyivät Instagramissa, joka on kielletty Venäjällä, mutta jota monet edelleen käyttävät.

75-vuotias Alla Pugatšova, joka asuu Kyproksella kahden lapsensa kanssa (perhe asui aiemmin Israelissa), julkaisi kuvan lastenklinikasta “Ohmatdyt”, joka oli yksi hyökkäyksen kohteista. Laulaja, jota Venäjän oikeusministeriö ei ole tunnustanut “ulkomaiseksi agentiksi”, kirjoitti kuusi sanaa ja sulki kommentit: “Jumala on kärsivällinen, mutta kaikella on rajansa.” Hänen julkaisuaan ovat tykkäyksillään tukeneet muun muassa ukrainalaiset julkkikset kuten suunnittelija Andre Tan, televisiojuontaja Oleg Panyuta, näyttelijä Victoria Bulitko ja toimittaja Dmytro Gordon.

# AllaPugatšova Reagoi “Ohmatdytin” Iskuun

Myös Pugatšovan aviomies, showmies Maksim Galkin, otti kantaa “Ohmatdytin” iskuun. Hänen julkaisunsa oli tekstiltään huomattavasti pidempi kuin vaimonsa, mutta myös hän sulki kommentit. Julkaisua ovat tukeneet muun muassa laulajat Kamalia ja Vera Brezhneva sekä näyttelijä Taras Tsymbalyuk, laulaja ja sotilas Vitaliy Kozlovskyi, showmies Anatoliy Anatolich ja ohjaaja Herman Nenov.

# MaksimGalkin Reagoi Kiovan ja Muiden Kaupunkien Iskuihin

Sen sijaan Maksim Pokrovskin julkaisua ukrainalaiset julkkikset eivät ole tukeneet. Bändin “Nogu Svelo” keulahahmo totesi, että ihmiset ovat väsyneitä sodasta ja huonoista uutisista, erityisesti kaukana taistelukentiltä. Pokrovski ilmaisi osanottonsa ja toivoi Ukrainalle nopeaa voittoa: “Sodan uhrien äidit ja lapset Kiovan lastensairaalassa eivät ole väsyneitä sodasta – heidät pommitti Venäjän ohjus. Toinen sotarikos keskiaikaisen julman sodan jatkumona 2000-luvun alussa. Lämpimät osanottoni kaikille kärsineille. Kunnia Ukrainalle ja pikaista voittoa.”

# MaksimPokrovski Toivoo Ukrainalle Nopeaa Voittoa

Pokrovski ei sulkenut kommentteja, mutta asetti joitain rajoituksia. Venäläiset ja pro-Venäjä käyttäjät, mukaan lukien monet botit, kritisoivat häntä. Kiitosta hän sai kuitenkin joiltakin ukrainalaisilta tukijoilta.

Muiden niin sanottujen “hyvien venäläisten” kohdalla he eivät ole kommentoineet massiivista hyökkäystä sosiaalisessa mediassa. Tämä koskee muun muassa musiikkiesiintyjiä Boris Grebenshikov, Andrei Makarevich (bändistä “Mashina Vremeni”), Zemfira ja monia muita, jotka ovat joskus kritisoineet diktaattori Putinin aloittamaa sotaa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 20:03:14