Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Mies oikeudessa Черкаси: Uhkana viisi vuotta vankeutta #Ukraina #oikeus #mobilisaatio

09.07.2024 13:12

Ei audiota saatavissa.

Mies oikeudessa Черкаси: Uhkana viisi vuotta vankeutta #Ukraina #oikeus #mobilisaatio
Lukuaika: < 1 minuutti

# Mies oikeudessa Черкаси: Uhkana viisi vuotta vankeutta #Ukraina #oikeus #mobilisaatio

Черкаси, Ukraina – 48-vuotias mies joutuu oikeuden eteen syytettynä siitä, että hän jätti saapumatta Teritoriaaliseen täydennyskeskukseen ja sosiaalitukikeskukseen. Hänelle syytetään kutsun välttelystä mobilisaation aikana erityisellä ajanjaksolla, mikä voi johtaa jopa viiden vuoden vankeusrangaistukseen.

Cherkasy alueellinen syyttäjänvirasto raportoi, että mies oli palvelukseen kelpaava ja vältteli lähetystä sotilasosastolle. Syyttäjän mukaan mies oli etukäteen varoitettu saapumisen tarpeesta, mutta jätti tästä huolimatta saapumatta ilman pätevää syytä.

Mies on asetettu syytteeseen Ukrainan rikoslain 336 artiklan mukaisesti, joka käsittelee sotilaspalvelusta koskevia rikkomuksia mobilisaation aikana.

On tärkeää huomata, että kutsuntojen laiminlyönnistä Teritoriaaliseen täydennyskeskukseen ja sosiaalitukikeskukseen voi seurata rikosoikeudellinen vastuu. Rangaistusten kovuus määräytyy oikeudessa, jossa otetaan huomioon kaikki tapauksen olosuhteet. On myös tapauksia, joissa syytetyt ovat onnistuneet saamaan vapautuksen rangaistuksesta oikeuden päätöksellä.

Jos henkilö välttelee rekisteröintiä, tästä seuraa hallinnollinen vastuu. Mikäli henkilöä on asianmukaisesti informoitu saapumisvelvollisuudesta, mutta hän jättää saapumatta, voidaan sakko määrätä poissaolevana ilman, että protokollaa laaditaan täydennyskeskuksessa henkilön läsnä ollessa. Näin ollen mahdollinen rikkoja ei välttämättä tiedä sakosta.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:24:34