Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Mihailo Podoljakin tulevaisuus vaakalaudalla: Mikä on Ukrainan, Venäjän ja Valko-Venäjän rooli?

#MahdollinenIrtisanominen #MihailoPodoljak #Ukraina #Venäjä #ValkoVenäjä

09.07.2024 15:59

Mihailo Podoljakin tulevaisuus vaakalaudalla: Mikä on Ukrainan, Venäjän ja Valko-Venäjän rooli?

#MahdollinenIrtisanominen #MihailoPodoljak #Ukraina #Venäjä #ValkoVenäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Mahdollinen irtisanominen #MihailoPodoljak #Ukraina #Venäjä #ValkoVenäjä

Mihailo Podoljakin mahdollinen irtisanominen

Mihailo Podoljak, joka toimii Ukrainan presidentin kanslian neuvonantajana, saattaa menettää työpaikkansa. Vaikka lopullista päätöstä ei ole vielä tehty, irtisanomisen todennäköisyys on korkea.

Yhteydenottoyritykset Podoljakiin ovat jääneet tuloksettomiksi, eikä hänen avustajansa suostunut kommentoimaan huhuja, vaan pyysi jättämään virallisen kommenttipyynnön. Tällä hetkellä emme ole saaneet vastausta.

Lähteet arvioivat, että Podoljakin irtisanominen on erittäin todennäköistä, ja hänen kerrotaan jo tietäneen mahdollisesta irtisanomisesta. Telegram-kanavilla, jotka on liitetty presidentin kansliaan, vihjaillaan, että irtisanomisen syyt saattavat liittyä korruptiotutkintojen dokumentteihin. Lisäksi on mainittu Podoljakin veli, joka asui Venäjällä ja toimi tiedustelijana.

Entinen Georgian presidentti Mikhail Saakashvili on ilmaissut tukensa Podoljakille ja katsoo, että häntä vastaan suunnatut hyökkäykset ovat Venäjän etuja palvelevia. Saakashvili kirjoitti Facebookissa, että hyökkäykset Podoljakia vastaan hänen veljensä takia ovat selvästi vihollisten intressejä.

Podoljakin veli

Vuonna 2021 Podoljak kertoi televisiohaastattelussa, että hänen veljensä on tavallinen sotilaseläkeläinen, joka on asunut Venäjällä vuodesta 1986 tai 1987. Podoljakin mukaan heillä ei ollut juuri yhteyksiä, paitsi syntymäpäiväonnittelut puhelimitse. Helmikuussa 2024 Podoljak kommentoi venäläisen poliitikon Alfred Kochin väitteitä, joiden mukaan hänen veljensä on FSB:n eversti ja asuu Moskovassa. Podoljak korosti, ettei hän voi olla vastuussa veljensä valinnoista ja toimista.

Viime päivinä on tullut tietoon, että Podoljakin veli kuoli Moskovassa 59-vuotiaana. Vladimir Podoljak oli venäläisen tiedustelupalvelun upseeri, ja hänen haudalleen laskettiin seppele Venäjän puolustusministeriön tiedusteluosastolta. Hänen kuolemansa tapahtui 19. toukokuuta, mutta syytä ei ole kerrottu. Mihailo Podoljak ei ole kommentoinut veljensä kuolemaa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:25:29