Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Miron Karaandeevin Elämä Euroopassa #MironKaraandeev #Lublin #Puola #Eurooppa

09.07.2024 09:06

# Miron Karaandeevin Elämä Euroopassa #MironKaraandeev #Lublin #Puola #Eurooppa
Lukuaika: < 1 minuutti

# Miron Karaandeevin Elämä Euroopassa #MironKaraandeev #Lublin #Puola #Eurooppa

Miron Karaandeev, kulttuuriministerin virkaa väliaikaisesti hoitavan Rostyslav Karaandeevin poika, lähti ulkomaille opiskelemaan jo ennen täysimittaista sotaa ja asuu nyt Euroopassa. Informator selvitti, mitä kulttuuriministerin perillinen nykyään tekee.

Miron Karaandeev on jo pitkään opiskellut Puolassa ja matkustellut Euroopassa, muun muassa Italiassa. Itse kulttuuriministeri Rostyslav Karaandeev ilmoitti vuoden 2022 ilmoituksessaan, että hänen poikansa asuu opiskelija-asuntolassa.

Tällä hetkellä nuori mies suorittaa korkeakoulututkintoa yksityisessä Vincent Pol -yliopistossa Lublinissa. Hän opiskelee kansainvälistä liiketoiminnan johtamista, mikä maksaa 2700 euroa vuodessa (noin 118 tuhatta grivnaa eli noin 2700 euroa).

Miron Karaandeevin opinnot maksavat 2700 euroa vuodessa

LinkedIn-sivullaan Miron Karaandeev kertoo, että hänen ammatillinen uransa alkoi asiakaspalvelupäällikkönä Voice Contact Center -asiakaskokemuskeskuksessa. Call centerissä hän hoiti Allegro-verkkokaupan asiakkaiden kysymyksiä. Tämän jälkeen hän osallistui Diakonia Polska -projektiin, joka keskittyi Ukrainasta paenneiden pakolaisten taloudelliseen avustamiseen. Mironin tehtäviin kuului pakolaisten vastaanotto ja avustaminen taloudellisen tuen hakuprosesseissa.

Miron Karaandeev kertoo kokemuksestaan ja etsii uusia töitä

Hyväntekeväisyysprojektin jälkeen Miron liittyi kukkakauppa Kwiatowe Atelierin tiimiin. Siellä hän toimi puutarhurina ja hoiti puutarhojen ja viheralueiden kunnostusta ja ylläpitoa.

Aikaisemmin Informator kirjoitti, että Hetmancev lähetti poikansa opiskelemaan Englantiin 1,25 miljoonan grivnan (noin 32 000 euron) vuotuisella kustannuksella ja on hiljaa sotilasrekisteristä. Lisäksi kerrottiin, että pormestari Klychkon poika opiskelee korkeakoulussa, jonka vuosimaksu on 3,5 miljoonaa grivnaa (noin 90 000 euroa), ja jonka valmistuneisiin kuuluvat muun muassa Dan Brown ja Monacon prinssi.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävienne kanssa. Jos haluatte lukea blogia ilman mainoksia, kirjaudu Patreonin kautta.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 09:47:44