Eilen yhteensä 88810 latausta

20224 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Muukalainen uhkasi veitsellä poliisia ja sotilaita Mukachevossa

#Mukachevo #Ukraina #Poliisi #Sotilaat #Seuraukset #TCC #PäättäväisetToimet

09.07.2024 16:46

Muukalainen uhkasi veitsellä poliisia ja sotilaita Mukachevossa

#Mukachevo #Ukraina #Poliisi #Sotilaat #Seuraukset #TCC #PäättäväisetToimet
Lukuaika: < 1 minuutti

# Muukalainen uhkasi poliisia ja sotilaita veitsellä Mukachevossa #Mukachevo #Ukraina #Poliisi #Sotilaat

Mukachevossa tapahtui vakava välikohtaus, kun mies alkoi uhata poliiseja ja sotilaita veitsellä keskustellessaan heidän kanssaan. Tapaus sattui rautatieasemalla yhteisen tiedotusryhmän suorittaessa ilmoitustoimenpiteitä.

Tietojen mukaan hyökkääjä on pidätetty. Tiedotteen mukaan “tänään rautatieasemalla Mukachevossa yhteinen tiedotusryhmä kohtasi miehen, joka keskustelun aikana alkoi uhkailla veitsellä poliiseja ja sotilaita. Poliisit pidättivät hyökkääjän.”

On tärkeää muistaa, että sotatilalain aikana liikkuminen ilman asianmukaisia asiakirjoja on kielletty. Lisäksi Zakarpattian alueen Tiedotus- ja Kutsuntakeskus muistuttaa, että uhkailu poliiseja ja sotilaita kohtaan heidän hoitaessaan virkatehtäviään on raskauttava tekijä, jolla on oikeudellisia seurauksia ja joka johtaa rikosoikeudelliseen vastuuseen.

### Seuraukset TCC:n kutsuun vastaamatta jättämisestä

Kuten tiedetään, laiminlyönti vastata Tiedotus- ja Kutsuntakeskuksen (TCC) kutsuihin lääkärintarkastuksen jälkeen johtaa rikosoikeudelliseen vastuuseen. Sanktion kovuus määräytyy kuitenkin oikeudessa, jossa otetaan huomioon kaikki tapahtuman olosuhteet. Aiemmin on käsitelty tapausta, jossa henkilö onnistui välttämään rangaistuksen oikeusteitse.

Jos henkilö välttelee rekisteröintiä, tästä seuraa hallinnollinen vastuu. Mikäli henkilö on saanut asianmukaisen kutsun TCC:hen, mutta jättää sen huomiotta, sakko voidaan määrätä poissaolevana ilman, että protokollaa tarvitsee laatia TCC:ssä henkilön läsnä ollessa. Näin ollen mahdollinen välttelevä henkilö ei välttämättä tiedä sakosta.

### Päättäväiset toimet

On julkaistu useita artikkeleita “välttelevistä henkilöistä” Zakarpattiassa. Toimittajamme keskusteli välttelevien henkilöiden ja rajavartijoiden kanssa, ja lopulta hänet toimitettiin TCC:hen Zakarpattiassa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 06:40:13