Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Narendra Modi Moskovassa: Rauhan puolesta, väkivaltaa vastaan

#NarendraModi #Moskova #Rauha #Diplomatia #Yhteistyö

09.07.2024 15:15

Ei audiota saatavissa.

Narendra Modi Moskovassa: Rauhan puolesta, väkivaltaa vastaan 

#NarendraModi #Moskova #Rauha #Diplomatia #Yhteistyö
Lukuaika: < 1 minuutti

# NarendraModi Moskovassa: rauhan puolesta ja taistelua vastaan

Intian pääministeri Narendra Modi saapui Moskovaan ensimmäisellä vierailullaan Venäjän hyökkäyksen alkamisen jälkeen. Tapaamisessa Vladimir Putinin kanssa Modi kehotti tätä lopettamaan sodan Ukrainassa. Modi perusteli kantaansa sillä, että sota ei ratkaise ongelmia.

NDTV:n mukaan Modin lausunto annettiin epävirallisessa tapaamisessa illallisen aikana.

“Intia on aina kehottanut kunnioittamaan YK:n peruskirjaa, mukaan lukien alueellista koskemattomuutta ja suvereniteettia. Taistelukentältä ei löydy ratkaisua. Dialogi ja diplomatia ovat tie eteenpäin”, Modi totesi.

Modin vierailu Moskovassa osui samaan aikaan massiivisen Ukrainan pommituksen kanssa, jonka aikana Omatdytin osasto tuhottiin. Presidentti Zelenskyi ilmaisi pettymyksensä vierailua kohtaan.

“Tämä on valtava pettymys ja murskaava isku rauhanponnisteluille – nähdä maailman suurimman demokratian johtajan halaavan Moskovassa maailman verisintä rikollista tällaisena päivänä”, kirjoitti presidentti X:ssä.

Isku Omatdytiin: Venäjän selitykset

Kremlissä väitettiin virallisesti, että Omatdytiin olisi osunut ilmapuolustuksen ampuma ohjus. Samaan aikaan venäläisillä propagandisteilla on muita versioita. Propagandisti Vladimir Solovjov väittää, että kohteena olisi voinut olla 700 metrin päässä sairaalasta sijaitseva rautatievarikko.

Muut propagandistit väittävät, että Omatdytiin hoidettiin Ukrainan asevoimien taistelijoita, ei lapsia. Jotkut venäläiset valeuutisten levittäjät väittävät “provokaatiosta” ja sairaalaan sijoitetusta räjähteestä, joka olisi räjäytetty Venäjän ohjusiskun aikana. SBU on jo selvittänyt, että isku tehtiin X-101-ohjuksella, joka on ilmasta laukaistava ohjus.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 13:36:50