Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Nathalie Denisenko reagoi Ukrainan rakettitilanteeseen #NathalieDenisenko #Reaktio #Ukraina #Raketit

09.07.2024 13:11

Ei audiota saatavissa.

Nathalie Denisenko reagoi Ukrainan rakettitilanteeseen #NathalieDenisenko #Reaktio #Ukraina #Raketit
Lukuaika: 2 minuuttia

#NathalieDenisenko #Reaktio #Ukraina #Raketit

Nathalie Denisenko Kommentoi Ukrainan Tilannetta ja Saa Kritiikkiä

Nathalie Denisenko, teatteri- ja elokuvanäyttelijä, joka tunnetaan erityisesti roolistaan Larissana sarjassa “Krepostnaya”, on muiden ukrainalaisten viihdemaailman edustajien tavoin reagoinut sosiaalisessa mediassa maanantaina 8. heinäkuuta tapahtuneeseen laajaan raketti-iskuun, joka kohdistui useisiin Ukrainan kaupunkeihin, mukaan lukien pääkaupunki. 34-vuotiaan tähden, jonka aviomies, näyttelijä Andriy Fedinchyk, palvelee Ukrainan asevoimissa, julkaisu herätti kuitenkin monien ukrainalaisten närkästystä. Denisenkon täytyi selittää, mitä hän oikeastaan tarkoitti.

Näyttelijän Instagram-tilillä, jolla on yli 400 000 seuraajaa, Denisenko kertoi tunteneensa jotain pahaa ennen massiivista hyökkäystä, ja hän ilmaisi mielestään epäsuosittuja ajatuksia.

“Uhri ja tyranni -leikki on nyt saavuttanut huippunsa. Juuri tämä energia on johtanut sotaan. Jotta voimme lopettaa tämän leikin, meidän täytyy päästä näistä rooleista ja uhrin tilasta. Meidän täytyy muuttua ja tehdä toimia luojan tilan suuntaan sen sijaan, että kysymme ‘miksi?’ ja valitamme. Aggression ja kiroamisen energia, viha, joka nousee meissä, tuhoaa meidät. Muistamme rakkauden ja yhtenäisyyden vain kriittisissä tilanteissa. Meidän täytyy ohjata huomiomme sinne aina. Rakastakaa!” Denisenko kirjoitti.

Denisenko väittää, että muut tunteet, eivät niin sanottu musta energia, ovat pelastavia. Monet sosiaalisen median käyttäjät kuitenkin paheksuivat näyttelijän ajatusta. Useat tulkitsivat Denisenkon tarkoittavan, että viha tulisi muuttaa rakkaudeksi nimenomaan venäläisiä kohtaan, eikä toisiaan kohtaan. Näin ollen ei ole yllättävää, että näyttelijän, joka ei tarkentanut joitakin kohtia, julkaisu sai paljon vihamielistä vastaanottoa.

“En ole uhri! Elin rauhallisesti enkä muistellut näitä venäläisiä, en edes katsonut heidän elokuviaan, ja energiani oli täynnä rauhaa ja rakkautta aina vuoteen 2022 asti. Miksi siis nämä terroristit tulivat tappamaan minut ja lapseni? Kyse ei ole meidän energioistamme vaan venäläisten, jotka ovat koko elämänsä sotineet. Emme ole syyllisiä! Ja lopettakaa heidän puolustamisensa. Kenelle minun pitäisi tuntea rakkautta? Venäläisille terroristeille? Mistä rakkaudesta voi puhua tässä kontekstissa? Olen täysin järkyttynyt tällaisista rauhantekijöistä kuin te. Emootiot täytyy elää sellaisina kuin ne ovat, viha omia kiduttajiaan kohtaan täytyy ilmaista, muuten löydämme itsemme jälleen siellä, missä olimme näiden typerien (muka liberaalien, mutta oikeasti ei) narratiivien kanssa. Täytyy huutaa, täytyy kertoa ulkomaalaisille, eikä koskaan antaa anteeksi.”

Denisenko ei jäänyt hiljaiseksi, vaan vastasi kommentteihin. Näyttelijä totesi, että hänkin reagoi aiemmin negatiivisesti moniin asioihin ja kärsi tästä terveysongelmia. Denisenko haluaa, että ukrainalaiset pysyvät henkisesti terveinä, mikä hänen mielestään lähentää voittoa. Hänen julkaisuaan tukivat myös muut ukrainalaiset viihdemaailman edustajat, kuten näyttelijät Olga Sumska, Taras Tsymbalyuk, laulaja Vlad Darwin ja monet muut.

Kommentoi alla ja jaa artikkeli ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogin ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:21:02