Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Ukrainalaiset kokoontuivat mielenosoitukseen Yhdysvalloissa vastustaakseen Venäjän terrori-iskuja #Ukrainalaiset #Mielenosoitus #VenäjänIskut #Yhdysvalloissa #Solidaarisuus #Rauha #StopTerrorism

09.07.2024 11:24

Ei audiota saatavissa.

**Otsikko:** Ukrainalaiset kokoontuivat mielenosoitukseen Yhdysvalloissa vastustaakseen Venäjän terrori-iskuja

**Hashtagit:** #Ukrainalaiset #Mielenosoitus #VenäjänIskut #Yhdysvalloissa #Solidaarisuus #Rauha #StopTerrorism
Lukuaika: < 1 minuutti

#Ukrainalaiset mielenosoittavat Yhdysvalloissa Venäjän terrori-iskujen jälkeen

Ukrainalaiset Yhdysvalloissa järjestivät mielenosoituksia 8. heinäkuuta Venäjän terrori-iskun jälkeen Ukrainassa. Mielenosoitukset jatkuvat erityisesti New Yorkissa, Chicagossa, Washingtonissa ja Los Angelesissa. Ukrainalaiset muistuttavat maailmaa siitä, että Venäjä tappaa päivittäin ukrainalaisia lapsia ja vaativat lisää tukea Ukrainalle.

Ostap Yarysh, “Voice of America” -lehden Pentagonin kirjeenvaihtaja, raportoi asiasta. Ukrainalaisten mielenosoitukset jatkuvat Yhdysvaltain suurkaupungeissa.

“Nämä mielenosoitukset New Yorkissa, Chicagossa ja Washingtonissa ovat osoitus siitä, kuinka ukrainalaiset vastustavat Venäjän hyökkäystä Kiovan lastensairaalaan ja vaativat enemmän tukea Yhdysvaltain hallitukselta ennen NATO-huippukokousta”, kirjoittaa toimittaja.

Los Angelesissa mielenosoittajat muistuttivat, että Venäjä tappaa päivittäin ukrainalaisia lapsia. Heidän viestinsä oli selkeä: maailman on jatkettava tukeaan Ukrainalle ja vastustettava Venäjän aggressiota.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on jo reagoinut Venäjän hyökkäykseen “Okhmatditia” vastaan. Hän korosti, että tämä isku on “kauhea muistutus Venäjän julmuudesta” ja että maailman on jatkettava Ukrainan tukemista eikä saa sivuuttaa Venäjän aggressiota.

Venäjän isku Ukrainaan 8. heinäkuuta
8. heinäkuuta Venäjän joukot suorittivat uuden massiivisen pommituksen Ukrainassa. Tämä oli yksi voimakkaimmista hyökkäyksistä Kiovaan sodan aikana, ja myös Kryvyi Rih ja Dnipro kärsivät. Yksi pahiten kärsineistä paikoista oli Ukrainan terveysministeriön kansallinen lastensairaala “Okhmatdyt”.

Terveysministeriön tietojen mukaan raketti-iskun aikaan Okhmatdytissä oli yli 600 potilasta ja vähintään yhtä monta sairaalan työntekijää. Pelastus- ja etsintätyöt jatkuvat edelleen, ja pelastajat purkavat jatkuvasti tuhoutuneen rakennuksen raunioita. Kiovassa iskujen seurauksena kuoli 38 ihmistä, joista neljä oli lapsia. Lisäksi 190 ihmistä haavoittui, ja he saavat hoitoa sairaaloissa.

Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvosto kokoontuu hätäkokoukseen Venäjän 8. heinäkuuta suorittaman massiivisen pommituksen jälkeen. Useat maat, kuten Britannia, Ranska, Ecuador, Slovenia ja Yhdysvallat, ovat kehottaneet tähän, ja myös Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on vaatinut tätä. Venäjä yrittää välttää vastuuta iskusta “Okhmatdytia” vastaan.

Kommentoi alla ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:22:12