Eilen yhteensä 88810 latausta

20289 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Paikallista asukasta kidutettiin epäiltynä noituudesta Hmelnitskin alueella

#Hmelnitski #rikokset #kidutus #väkivalta

09.07.2024 16:17

Paikallista asukasta kidutettiin epäiltynä noituudesta Hmelnitskin alueella

#Hmelnitski #rikokset #kidutus #väkivalta
Lukuaika: < 1 minuutti

# Julma hyökkäys Hmelnitskin alueella: mies ja nainen kiduttivat paikallista asukasta epäillen häntä noituudesta #Hmelnitski #rikokset #kidutus #väkivalta

Hmelnitskin alueella mies ja nainen kiduttivat julmasti paikallista asukasta epäillen häntä noituudesta. Epäillyt kuristivat naista, uhkasivat häntä murhalla ja veivät hänet metsään, mutta poliisi onnistui keskeyttämään heidän suunnitelmansa ajoissa.

Hmelnitskin alueen syyttäjänviraston mukaan epäillyille on jo ilmoitettu syytteistä kidutuksesta, murhauhkauksista, laittomasta vapaudenriistosta ja kotirauhan rikkomisesta.

Tutkinnan mukaan 7. heinäkuuta Shepetivkan piirin Chotyrbokyn kylässä 27-vuotias mies ja 35-vuotias nainen, ollessaan päihtyneitä, menivät paikallisen asukkaan taloon, alkoivat koputtaa ikkunoihin ja rikkoivat oven. He hyökkäsivät naisen kimppuun väittäen hänen harjoittavan noituutta, löivät häntä nyrkeillä ja potkivat häntä päähän, kuristivat ja uhkasivat tappaa, sekä aiheuttivat useita veitseniskuja.

Mies, sivuuttaen uhrin anelut, löi häntä jälleen nyrkillä kasvoihin, mikä johti tajunnan menetykseen. Epäillyt vetivät hänet ulos, heittivät auton tavaratilaan ja yrittivät viedä metsään jatkaakseen kidutusta. Poliisi, jonka uhri oli ehtinyt kutsua, keskeytti heidän suunnitelmansa ja pidätti heidät.

Poliisi on nostanut syytteet kahdelle epäillylle kidutuksesta, murhauhkauksista, laittomasta vapaudenriistosta ja kotirauhan rikkomisesta (Ukrainan rikoslain § 127, § 129, § 146, § 162). Heitä voi odottaa jopa kymmenen vuoden vankeustuomio. Pidätyksen jatkotoimenpiteitä harkitaan parhaillaan.

Viimeisimmät uutiset rikollisista hyökkäyksistä Ukrainassa

30. toukokuuta Odesan asukkaat todistivat järkyttävää tapausta. Mies puukotti vaimoaan ja 8-vuotiasta tytärtään useaan kertaan, minkä jälkeen hän teki itsemurhan hyppäämällä parvekkeelta. Poliisi tutkii perhetragedian olosuhteita.

Huhtikuussa Kiovassa tapahtui myös tragedia, kun eräs matkustaja käyttäytyi aggressiivisesti. Mies, ollessaan alkoholin vaikutuksen alaisena, riitaantui teini-ikäisen kanssa funikulaarissa. Hän työnsi 16-vuotiasta poikaa, joka kaatui ja mursi lasin päällään, mikä johti kaulavaltimon katkeamiseen. Teini ei selvinnyt hengissä.

Muistutamme myös, että Odessassa mies puukotti teiniä, jonka haavat osoittautuivat kuolettaviksi. Tekijä oli 24-vuotias Harkovan asukas, jolle on nostettu syyte murhasta.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävillenne. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:46:14