Eilen yhteensä 88810 latausta

20285 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Päivitys sotilasrekisteritiedot Ukraina Venäjä FedorVenislavsky

09.07.2024 06:07

# Päivitys sotilasrekisteritiedot Ukraina Venäjä FedorVenislavsky
Lukuaika: < 1 minuutti

# Päivitys sotilasrekisteritiedot Ukraina Venäjä FedorVenislavsky

Ukrainassa 16–60-vuotiaiden kansalaisten on aika päivittää sotilasrekisteritietonsa päättymässä. Takaraja on 16. heinäkuuta, eikä maan hallitus aio jatkaa määräaikaa. Sotilasvelvollisia ukrainalaisia on kehotettu osallistumaan aktiivisemmin prosessiin.

Kansanedustaja ja Ukrainan parlamentin kansallisen turvallisuuden, puolustuksen ja tiedustelukomitean jäsen Fedor Venislavsky teki asiasta virallisen ilmoituksen. Hänen mukaansa tietojen päivittämiseksi kehitetyt mekanismit toimivat erinomaisesti, joten kaikilla on mahdollisuus päivittää tietonsa määräajassa.

“Ne mekanismit, joiden avulla voi päivittää sotilaalliset henkilötiedot TCC:n, SP:n, CNAP:n ja ‘Reserv+’ kautta, mahdollistavat kaikkien Ukrainan kansalaisten päivittää sotilasrekisteritietonsa ajoissa”, Venislavsky selitti.

Hän lisäsi, että aiemmin joidenkin poliitikkojen esittämät ideat tietojen päivitysajan pidentämisestä 180 päivään eivät ole harkittuja, joten hallitus tuskin harkitsee niitä. Venislavsky kehotti olemaan “ei rentoutumaan eikä toivomaan” määräajan pidennystä.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa sekä kirjaudu Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:48:40