Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Paris Hilton vietti laatuaikaa perheensä kanssa Lontoossa

#ParisHilton #Lontoo #Perhe #Julkkikset

09.07.2024 14:43

Paris Hilton vietti laatuaikaa perheensä kanssa Lontoossa

#ParisHilton #Lontoo #Perhe #Julkkikset
Lukuaika: 2 minuuttia

# Paris Hiltonin matka Lontooseen #ParisHilton #Lontoo #Perhe #Julkkikset

Kuuluisa seurapiirikaunotar Paris Hilton toteutti unelmansa viemällä tyttärensä Londonin lempikaupunkiinsa Lontooseen. Liikenainen jakoi Instagramissa suloisen videon pienokaisestaan, mutta fanien mielipiteet jakautuivat: toiset liikuttuivat videosta, kun taas toiset arvostelivat Parisia lapsensa vaatetuksesta.

Paris Hilton suuntasi tyttärensä Londonin kanssa perhelomalle, kertoo Page Six. Juuri Englannin pääkaupungin mukaan laulaja nimesi kauan odotetun tyttärensä.

“London Hilton London Hiltonissa”, perijätär kirjoitti Instagram-videon kuvatekstiin, jossa 7-kuukautinen tyttönen hymyilee ja lähettää helliä lentosuukkoja. “Niin rakastunut pieneen prinsessaamme! Ensimmäistä kertaa viedä hänet kaupunkiin, jonka mukaan hänet on nimetty, on unelma, joka on käynyt toteen!”

43-vuotias “This is Paris” -kirjan kirjoittaja kertoi viettäneensä lapsuuden kesät perheensä hotellissa Lontoossa.

“Ja nyt voin jakaa tämän erityisen perhetradition tyttäreni Londonin kanssa. Hänet on nimetty suosikkikaupunkini mukaan maailmassa! En malta odottaa uusien muistojen luomista yhdessä”, lisäsi kahden lapsen äiti.

Videolla pieni London hymyilee, kun äiti leikkii hänen kanssaan. Samaan aikaan Paris oli pukeutunut ukrainalaisen suunnittelijan Ruslan Baginskyn lippikseen.

Paris Hilton ja tytär

Äiti ja tytär lensivät yksityiskoneella Iso-Britanniaan, yllään samanlaiset Care Bear -kuvioidut asut. Hilton ja hänen miehensä Carter Reum saivat tyttärensä Londonin sijaissynnyttäjän kautta marraskuussa 2023.

Pariskunnalla, joka meni naimisiin marraskuussa 2021, syntyi myös poika Phoenix sijaissynnytyksen avulla tammikuussa 2023.

Hiltonista tuli kahden lapsen äiti, ja hän on kiertänyt maailmaa lastensa ja miehensä kanssa. Toukokuussa perhe nautti ylellisestä matkasta Havaijille, ja kuukautta aikaisemmin he yöpyivät yksityisellä huvilalla Saint Barthélemyssä.
Aluksi Hilton vältti julkaisemasta kuvia Londonista sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hänen poikansa joutui kyberkiusaamisen kohteeksi päänsä koon vuoksi. “Stars Are Blind” -kappaleen esittäjä ilmaisi, kuinka “särkynyt hänen sydämensä” oli loukkaavista kommenteista ja haastoi vihaajat kirjoittamalla tuolloin: “Tässä maailmassa on sairaita ihmisiä. Enkelini on täysin terve.”

Seurapiirikaunotar synnytti Londonin ja Phoenixin sijaissynnyttäjän avulla

Hilton kertoi myös, miksi hän odotti niin pitkään julkaistakseen kuvan tyttärestään, selittäen huhtikuussa E! Newsille: “Tunnen, että elämästäni on tullut niin julkinen, että kaikki ympärilläni on julkista omaisuutta. Siksi halusin vain pitää pienen tyttöni itselläni.”
Seurapiirikaunotar jakoi ensimmäisen kuvan Londonin kasvoista sosiaalisessa mediassa viisi kuukautta tämän syntymän jälkeen.

“Muistan aina haaveilleeni tyttärestä nimeltä London”, hän kirjoitti tuolloin.

Tietenkin Paris Hiltonin fanit liikuttuivat videosta. He sanovat, että Paris on maailman paras äiti ja että tyttö katsoo äitiään sellaisella ihailulla, että se voi koskettaa kylmimmänkin sydämen.

“Niin suloinen ja pieni, sinun ihana prinsessasi.”
“Hän on yhtä lumoava kuin äitinsä.”
“Kuinka hän katsoo äitiään rakkaudella.”
“Hän on sellainen enkeli, mini-sinä, Paris”, muutamat kommentoijat kirjoittivat.

Jotkut kommentit kuitenkin ilmaisivat tyytymättömyytensä.

“Tällä laboratoriovauvalla, joka ei ole biologisesti hänen omansa, on päässään kasa peittoja, aurinkolasit ja kuminauha. Tämä on vain rekvisiittaa Insta-kuvaa varten. Lapsesi ylikuumenee!!!”
“Rakastan, kuinka tämä luomus vaihtaa hattuja vain tervehtiäkseen lasta. Täyttä epätoivoa turhien hyökkäysten vuoksi… Vaihtaa asuja/hattuja yksityiskoneessa. Hän on täysin pilvissä – aivan kuten lentokone.”
“Mikä surullinen luomus… Hänen päänsä on aina pyjamassa ja muovissa. Näyttää siltä, ettei pikkuinen edes tiedä, kuka hän on. Parempi antaa lastenhoitajan hoitaa tämä, rakas. Loppujen lopuksi tämä lapsi ei oikeasti ole hänen.”
“Vauva ei muista… ja hänen äitinsä näyttää tyhmältä siinä asussa, jota hän käytti yksityiskoneessa, heittäen tuhansia saasteita ilmakehään… haluatko todella, että ihmiset näkevät sinut ja lapsesi matkustavan yksityisesti? Lapsi on suloinen, mutta kaikki lapset ovat suloisia…”, muut käyttäjät kirjoittivat.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Liity Patreoniimme lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:42:43