Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Pitkät jonot ja viivytykset: Analyysi tietojen päivityksen haasteista

#Ukraina #Ternopil #Lviv #Peremyshlyany

09.07.2024 15:04

Pitkät jonot ja viivytykset: Analyysi tietojen päivityksen haasteista

#Ukraina #Ternopil #Lviv #Peremyshlyany
Lukuaika: < 1 minuutti

# Pitkät jonot ja viivytykset: Analyysi tietojen päivityksen haasteista #Ukraina #Ternopil #Lviv #Peremyshlyany

Kesän lähestyessä ja heinäkuun 16. päivän, eli sotilasrekisteritietojen päivityksen määräajan, tullessa lähemmäksi, monet kansalaiset ovat alkaneet valittaa, etteivät ole ehtineet päivittää tietojaan ajoissa. Ihmiset syyttävät alueellisia rekisteröinti- ja sosiaalitukikeskuksia (TCK ja SP) keinotekoisten jonojen luomisesta. TCK puolestaan kiistää nämä syytökset.

Telegram-verkostossa leviää video, jossa mies näyttää valtavan ihmisjoukon, joka pyrkii päivittämään tietojaan TCK:n porteilla Peremyshlyanyssa. Videon tekijät syyttävät TCK:ta tahallisista jonoista, joilla pyritään lisäämään halukkaiden määrää. Tämän sanotaan tekevän, jotta voitaisiin kirjoittaa mahdollisimman paljon sakkoja.

Lvivin alueellinen TCK vastasi väittäen, että jonot Peremyshlyanyssa johtuvat suuresta kansalaismäärästä ja säännöllisistä sähkökatkoksista, jotka hidastavat ja viivästyttävät prosesseja.

“Totta on vain se, että kansalaiset, jotka eivät ehdi päivittää tietojaan lain määräämässä ajassa, maksavat todellakin sakon. Kaikki muu on pelkkää keksintöä”, TCK:n tiedotteessa todetaan.

Lvivin TCK vakuuttaa myös, että Peremyshlyanyn TCK ja SP tekevät kaikkensa käsitelläkseen kansalaisten asiakirjat mahdollisimman nopeasti. He kehottavat kärsivällisyyteen: “Verrattuna olosuhteisiin, joissa sotilaat taistelevat vihollisia vastaan, TCK:n jonot eivät ole vakavia.”

Pitkät jonot miehille TCK:hen ja CNAP:hen

Myös Ternopilissa on viime päivinä nähty pitkät jonot miehistä alueellisen TCK:n edessä. Jonossa ovat ne, jotka haluavat saada virallisen lykkäysdokumentin. Koska TCK:n työntekijöiden pääasiallinen tehtävä on mobilisointi, lykkäyshakemukset käsitellään toissijaisesti. Tämä johtaa suureen määrään hakemuksia ja ihmisten kerääntymiseen.

Muistutuksena, että 18. toukokuuta alkaen Ukrainassa astui voimaan laki mobilisaatiosta, joka edellyttää kaikkien asevelvollisten ukrainalaisten päivittävän tietonsa 60 päivän kuluessa, eli viimeistään 16. heinäkuuta. Uuden lain voimaantulon jälkeen mobilisaation tahti on kasvanut merkittävästi. 6. heinäkuuta mennessä 2,3 miljoonaa Ukrainan kansalaista oli käyttänyt “Rezerv+”-sovellusta päivittääkseen sotilasrekisteritietonsa. Heistä 1,5 miljoonaa on jo luonut itselleen sähköisen sotilasrekisteritodistuksen.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:28:48