Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Presidentin terveyshuolet herättävät vilkasta keskustelua

#Presidentti #Terveyshuolet #ReutersRaportti #NYTArtikkeli #ValkoinenTalo #Kommentit #Spekulaatiot #SuosionLasku

09.07.2024 17:13

Ei audiota saatavissa.

Presidentin terveyshuolet herättävät vilkasta keskustelua

#Presidentti #Terveyshuolet #ReutersRaportti #NYTArtikkeli #ValkoinenTalo #Kommentit #Spekulaatiot #SuosionLasku
Lukuaika: 2 minuuttia

# Presidentti Bidenin terveyshuolet herättävät keskustelua

Viimeisten kahdeksan kuukauden aikana on ilmennyt, että Parkinsoinin taudin asiantuntija on vieraillut Yhdysvaltain presidentin residenssissä, Valkoisessa talossa, kahdeksan kertaa, mikä on herättänyt huolta ja huhuja presidentti Joe Bidenin terveydentilasta. Kuitenkin hänen hallintonsa kiistää nämä väitteet.

## Reutersin raportti

Reutersin mukaan Biden ei ole käynyt neurologilla muuta kuin suunnitelluissa terveystarkastuksissaan. Toisaalta toimittajat huomauttavat, että Yhdysvaltain presidentti saattaa kärsiä tuntemattomasta sairaudesta. Tämä spekulaatio sai lisää tuulta alleen, kun hän näytti heikolta vaaliväittelyissä Donald Trumpia vastaan.

## The New York Timesin artikkeli

The New York Times kirjoitti, että Parkinsoinin taudin asiantuntija on vieraillut Valkoisessa talossa vähintään kahdeksan kertaa kahdeksan kuukauden aikana, kesästä 2023 kevääseen 2024. Presidentin residenssin lääkäri Kevin O’Connor julkaisi tämän jälkeen kirjeen, jossa hän vastasi, ettei Biden ole käynyt neurologilla tavanomaisten vuosittaisten tarkastustensa ulkopuolella.

## Vierailut Valkoisessa talossa

Reutersin toimittajat perehtyivät vierailulistoihin ja löysivät, että neurologi ja liikehäiriöiden asiantuntija Walter Reedin kansallisesta sotilaslääketieteellisestä keskuksesta Washingtonissa, tohtori Kevin Kennard, on todella vieraillut Valkoisessa talossa kahdeksan kertaa elokuun ja maaliskuun välillä. Presidentin lääkärin mukaan Kennard kävi tukemassa Valkoisen talon aktiivisia palvelusmiehiä.

## Kommentit ja spekulaatiot

Valkoisen talon lehdistösihteeri Karine Jean-Pierre kieltäytyi kommentoimasta Kennardin vierailuja turvallisuussyistä ja kunnioittaakseen kaikkien osapuolten yksityisyyttä. Hänen mukaansa presidentti on käynyt neurologilla kolme kertaa vuosittaisen terveystarkastuksen aikana. Jean-Pierre arveli, että Kennard saattoi olla mukana sotilaiden hoidossa.

“Valkoiseen taloon saapuu tuhansia sotilashenkilöitä, ja he ovat lääketieteellisen yksikön valvonnassa”, lehdistösihteeri totesi.

## Bidenin suosion lasku

Yhdysvalloissa järjestetään presidentinvaalit tänä syksynä. Tällä hetkellä pääehdokkaat ovat nykyinen presidentti Joe Biden ja entinen presidentti Donald Trump. Ensimmäisten väittelyiden jälkeen Bidenin suosio on laskenut, koska hän näytti heikolta ja sairaalta, eikä pystynyt keskittymään. Hänet saatettiin ulos studiosta vaimonsa tukemana.

Useat maailman mediat ennustivat, että Biden vetäytyisi vaalikilpailusta, mutta hän ilmoitti, että tekisi sen vain, jos Jumala pyytäisi. Tällä hetkellä hänen perheensä tukee häntä, joten hän jatkaa kampanjaansa. Trump on myös sitä mieltä, että Bidenin ei pitäisi vetäytyä, sillä toisen ehdokkaan voittaminen voisi olla vaikeampaa.

CBS:n tekemän kyselyn mukaan 72 % äänestäjistä uskoo, että Biden ei ole henkisesti ja kognitiivisesti kykenevä toimimaan presidenttinä. Monet demokraattiset kommentaattorit ja vasemmistolaiset lehdet kehottavat Bidenia vetäytymään. Myös New York Times ja Atlanta Journal-Constitution ovat kehottaneet häntä luopumaan ehdokkuudestaan.

Demokraattisen puolueen edustajat eivät enää halua Bidenia ehdokkaakseen ja toivovat, että hän vetäytyy kilpailusta. He haluavat saada positiivisen tuloksen tämän viikon loppuun mennessä.

Kommentoikaa ja jakakaa tämä artikkeli ystävillenne. Voitte myös kirjautua Patreoniin lukeaksenne blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:34:45