Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Tietojen päivitys Resevr+ -sovelluksessa: Uusi askel digitaaliseen aikakauteen TCC

#ЦНАП #Ukraina #DigitaalinenMuutos #ReseviPlus #TietojenPäivitys

09.07.2024 19:16

Tietojen päivitys Resevr+ -sovelluksessa: Uusi askel digitaaliseen aikakauteen TCC

#ЦНАП #Ukraina #DigitaalinenMuutos #ReseviPlus #TietojenPäivitys
Lukuaika: < 1 minuutti

# Tietojen päivitys Resevr+ -sovelluksessa: Uusi askel digitaaliseen aikakauteen TCC #ЦНАП #Ukraina

Viikolla (1.-7. heinäkuuta) päivitettiin vielä 569 397 kansalaisen tietoja Resevr+-sovelluksen, TCC:n tai ЦНАП:n kautta. Yhteensä tätä vaihtoehtoa on käyttänyt lähes 3,2 miljoonaa ukrainalaista.

Tämä käy ilmi Ukrainan puolustusministeriön Sitäuational Centerin antamien tietojen perusteella.

“Voit päivittää tietosi ottamalla yhteyttä lähimpään TCC:hen tai ЦНАП:iin. Vaihtoehtoisesti voit ladata Resevr+-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta ja kirjautua sisään Bank ID:n kautta. 19. kesäkuuta lähtien sovelluksessa on myös saatavilla QR-koodi, joka päivitettyjen tietojen jälkeen luo kaiken tarvittavan tiedon asevelvollisesta ja sillä on sama juridinen arvo kuin paperisella dokumentilla”, sanotaan ilmoituksessa.

Tietojen päivitys Resevr+-sovelluksen kautta
Ukrainalaisten 18–60-vuotiaiden kansalaisten sotilasrekisteritietojen päivitysaika on päättymässä. Se päättyy 16. heinäkuuta, eikä maan hallitus suunnittele sen jatkamista. Siksi asevelvollisia ukrainalaisia on kehotettu osallistumaan aktiivisemmin prosessiin.

6. heinäkuuta mennessä 2,3 miljoonaa Ukrainan kansalaista on jo käyttänyt Resevr+-sovellusta päivittääkseen sotilasrekisteritietonsa. Heistä 1,5 miljoonaa on jo luonut itselleen sähköisen sotilasrekisteröintidokumentin, jakoi tietoa Ukrainan puolustusministeriön tiedottaja Dmitro Latsutkin.

Ukrainan puolustusministeriö on aiemmin selittänyt, että Resevr+-sovellus ja ЦНАП:t luovat samanlaisia dokumentteja, ja 18. kesäkuuta lähtien ne rinnastetaan sotilaspassiin ja väliaikaiseen todistukseen. Tämä johtuu QR-koodin toiminnasta. Tämän ansiosta Resevr+-sovelluksen dokumentilla voi jopa ylittää rajan.

Lähiaikoina Resevr+-sovellukseen ilmestyy uusia toimintoja. Ne vähentävät inhimillisten virheiden riskiä ja mahdollistavat tiedon nopean korjaamisen eri rekisterien välisen vuorovaikutuksen kautta. Erityisesti suunnitellaan online-rekrytointia, koulutusta ja elektronista ohjausta sotilasrekisteröintilautakunnalle.

Kuinka rekisteröityä Resevr+-sovellukseen ja päivittää tietosi sovelluksessa, voit katsoa seuraavasta linkistä.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:19:02