Eilen yhteensä 84218 latausta

20223 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Ukrainan kansalaisia kehotetaan päivittämään sotilasrekisteritiedot ajoissa #Ukraina #UkrainanArmeija #FedyrVenislavskyi #ReservPlus

09.07.2024 06:39

# Ukrainan kansalaisia kehotetaan päivittämään sotilasrekisteritiedot ajoissa #Ukraina #UkrainanArmeija #FedyrVenislavskyi #ReservPlus
Lukuaika: < 1 minuutti

# Ukrainan kansalaisia kehotetaan päivittämään sotilasrekisteritiedot ajoissa #Ukraina #UkrainanArmeija #FedyrVenislavskyi #ReservPlus

Ukrainan kansalaisten, joiden ikä on 18–60 vuotta, tulee päivittää sotilasrekisteritietonsa 16. heinäkuuta mennessä. Määräajan jatkamista ei ole suunniteltu, joten sotilasvelvollisia ukrainalaisia on kehotettu osallistumaan aktiivisemmin prosessiin.

Ukrainan kansanedustaja ja parlamentin kansallisen turvallisuuden, puolustuksen ja tiedustelun komitean jäsen Fedyr Venislavskyi teki asiasta virallisen ilmoituksen. Hänen mukaansa tiedon päivittämiseen kehitetyt mekanismit toimivat erinomaisesti, joten kaikilla on mahdollisuus päivittää tietonsa ajoissa.

“Mekanismit omien sotilashenkilötietojen päivittämiseksi TCCSP:n, CNAP:n ja ‘Reserv+’-sovelluksen kautta mahdollistavat kaikille Ukrainan kansalaisille sotilasrekisteritietojensa oikea-aikaisen päivittämisen”, Venislavskyi kertoi.

Venislavskyi lisäsi, että joidenkin poliitikkojen ehdotukset henkilökohtaisten tietojen päivitysajan pidentämisestä 180 päivään eivät ole harkittuja, joten hallitus ei todennäköisesti kuuntele niitä. Hän kehotti kansalaisia olemaan odottamatta pidennystä ja toimimaan ajoissa.

“On epätodennäköistä, että hyväksymme mitään toimenpiteitä ennen 17. heinäkuuta, jolloin 60 päivän määräaika päättyy. Siksi kehotan kaikkia kansalaisia osallistumaan henkilökohtaisten tietojensa päivittämiseen”, Venislavskyi painotti.

Päivitys “Reserv+” -sovelluksen kautta

6. heinäkuuta mennessä “Reserv+”-sovellusta oli käyttänyt jo 2,3 miljoonaa Ukrainan kansalaista sotilasrekisteritietojensa päivittämiseksi. Heistä 1,5 miljoonaa oli jo luonut itselleen sähköisen sotilasrekisteriasiakirjan. Tiedot jakoi Ukrainan puolustusministeriön tiedottaja Dmytro Lazutkin.

Puolustusministeriö aiemmin ilmoitti, että “Reserv+”-sovellus ja CNAP luovat samanlaisia asiakirjoja, ja 18. kesäkuuta alkaen ne rinnastetaan sotilaspassiin ja väliaikaiseen todistukseen. Tämä johtuu siitä, että QR-koodi on otettu käyttöön. “Reserv+”-dokumentilla voi jopa ylittää rajan.

Lähitulevaisuudessa “Reserv+”-sovellukseen tulee uusia toimintoja. Ne vähentävät inhimillisten virheiden riskiä ja mahdollistavat tietojen nopean korjaamisen eri rekistereiden välisen vuorovaikutuksen kautta. Erityisesti suunnitelmissa on ottaa käyttöön online-rekrytointi, koulutus ja sähköinen lähettäminen VLK:lle.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 02:57:04