Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > ## #UutisetPotentiaalisistaPommituksista Belgorod ValtioidenKonfliktit

09.07.2024 00:55

Ei audiota saatavissa.

## #UutisetPotentiaalisistaPommituksista Belgorod ValtioidenKonfliktit
Lukuaika: < 1 minuutti

## #UutisetPotentiaalisistaPommituksista Belgorod ValtioidenKonfliktit

Yöllä 9. heinäkuuta venäläisessä Belgorodin kaupungissa kuultiin voimakkaita räjähdyksiä, joiden jälkeen taivaalle nousi savupatsas. Paikalle saapui ambulansseja, ja tiedossa on yksi kuolonuhri.

Paikalliset Telegram-kanavat sekä alueen kuvernööri Vjatšeslav Gladkov raportoivat ohjusiskusta. Gladkovin mukaan Venäjän ilmatorjunta onnistui “onnistuneesti” torjumaan UAV- ja ohjusiskun. Kuitenkin paikalliset asukkaat kertovat useista “osumista”, mikä käy ilmi myös kahden alueen voimakkaasta savutuksesta.

“Räjähdyssarjan jälkeen yhdessä kaupungin alueella havaittiin voimakasta savutusta kahdessa eri paikassa. Alustavien tietojen mukaan yksityistalo syttyi tuleen ja useita ihmisiä loukkaantui,” kerrotaan yhdessä Telegram-kanavassa.

Myöhemmin Gladkov vahvisti tulipalon kaupungin yhdessä osassa. Hänen mukaansa paikalle ovat jo saapuneet pelastajat ja ambulanssit. Tiedossa on yksi kuolonuhri. Hän lisäsi myös, että ilmatorjunta toimi myös Šebekinon alueella Belgorodin alueella, mutta ei kommentoinut hyökkäyksen seurauksia.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreonin kautta lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:50:08