Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > ValkoinenTalo Vieraillut Kertaa Viimeisten Kuukauden Aikana – Huhut Presidentti JoeBidenin Parkinsonin Taudista #Reuters #KevinKennard

Bidenin Kannatus Laskee Väittelyiden Jälkeen

09.07.2024 17:39

ValkoinenTalo Vieraillut Kertaa Viimeisten Kuukauden Aikana – Huhut Presidentti JoeBidenin Parkinsonin Taudista #Reuters #KevinKennard 

Bidenin Kannatus Laskee Väittelyiden Jälkeen
Lukuaika: 2 minuuttia

## #ValkoinenTalo Vieraillut Kahdeksan Kertaa Viimeisten Kahdeksan Kuukauden Aikana – Huhut Presidentti #JoeBidenin Parkinsonin Taudista #Reuters #KevinKennard

Viimeisten kahdeksan kuukauden aikana Valkoista taloa on vieraillut kahdeksan kertaa Parkinsonin taudin asiantuntija, mikä on herättänyt huolta ja huhuja siitä, että Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenilla saattaisi olla kyseinen diagnoosi. Bidenin hallinto on kuitenkin kiistänyt nämä väitteet.

Reutersin mukaan Biden ei ole käynyt neurologilla suunniteltujen terveystarkastustensa ulkopuolella. Toisaalta toimittajat korostavat, että Yhdysvaltain johtaja voi kärsiä tuntemattomasta sairaudesta, sillä hänen on nähty näyttävän ajoittain heikolta, erityisesti presidentinvaaliväittelyissä Donald Trumpia vastaan.

The New York Times raportoi, että Parkinsonin taudin asiantuntija on vieraillut Valkoisessa talossa vähintään kahdeksan kertaa kesästä 2023 kevääseen 2024. Presidentin residenssin lääkäri Kevin O’Connor julkaisi tämän jälkeen kirjeen, jossa hän vastasi, että Biden ei ole käynyt neurologilla tavanomaisen vuosittaisen tarkastuksensa ulkopuolella.

Reutersin toimittajat tutustuivat vierailukirjoihin ja huomasivat, että neurologi ja liikehäiriöiden asiantuntija Walter Reedin kansallisesta sotilaslääketieteellisestä keskuksesta Washingtonista, tohtori Kevin Kennard, on todella vieraillut Valkoisessa talossa kahdeksan kertaa elokuusta maaliskuuhun. Presidentin lääkärin mukaan Kennard oli paikalla tukemassa Valkoisen talon tuhansia aktiivisia palveluksessa olevia henkilöitä.

Eräs nimettömänä pysyttelevä entinen virkamies kertoi, että Kevin Kennard hoiti migreeniä sairastavaa entistä virkamiestä, joka työskenteli Bidenin alaisuudessa hänen varapresidenttikautenaan. Silloin lääkäri vieraili hallinnossa kerran kuukaudessa kiertonsa aikana.

Valkoisen talon lehdistösihteeri Karine Jean-Pierre kieltäytyi kommentoimasta Kennardin vierailuja, koska hän haluaa turvallisuussyistä kunnioittaa kaikkien osapuolten yksityisyyttä. Hänen mukaansa presidentti on käynyt neurologilla kolme kertaa vuosittaisen terveystarkastuksensa aikana. Jean-Pierre oletti, että Kennard saattoi olla mukana sotilaiden hoidossa.

“Tuhannet sotilashenkilöt saapuvat Valkoiseen taloon, ja he ovat lääketieteellisen osaston valvonnassa”, totesi lehdistösihteeri.

### Bidenin Kannatus Laskee Väittelyiden Jälkeen

Tänä syksynä Yhdysvalloissa järjestetään presidentinvaalit. Tällä hetkellä tärkeimmät ehdokkaat ovat nykyinen presidentti Joe Biden ja entinen presidentti Donald Trump. Ensimmäisten väittelyiden jälkeen, jotka pidettiin viikko sitten, Bidenin kannatus on alkanut laskea, koska hän vaikutti ajoittain heikolta ja sairaalta. Hän saattoi tuijottaa yhteen pisteeseen, ja hänen vaimonsa saattoi hänet ulos studiossa.

Monet maailmanlaajuiset tiedotusvälineet ennustivat, että Biden vetäytyisi vaalikampanjasta, mutta hän ilmoitti tekevänsä niin vain, jos Jumala kaikkivaltias sitä pyytäisi. Häntä tukee tällä hetkellä perhe, joten hän aikoo jatkaa kampanjaansa. Trump puolestaan vastustaa Bidenin vetäytymistä, koska uskoo, että toisen ehdokkaan voittaminen olisi vaikeampaa.

CBS:n kyselyn mukaan 72 % äänestäjistä uskoo, että Bidenilla ei ole tarvittavaa henkistä ja kognitiivista terveyttä toimia presidenttinä. Monet korkea-arvoiset demokraattiset kommentaattorit ja vasemmistolaiset julkaisut ovat kehottaneet Bidenia vetäytymään vaaleista. Samoin ovat tehneet New York Times ja Atlanta Journal-Constitution. He ovat myös kehottaneet Bidenia luopumaan kampanjasta.

Demokraattisen puolueen edustajat eivät enää halua nähdä Bidenia ehdokkaana ja toivovat, että hän lopulta vetäytyisi kisasta. He haluavat saada myönteisen tuloksen viikon loppuun mennessä.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:21:37