Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Vihamielinen hyökkäys ukrainalaisiin lapsiin

#OmaMaa #Apu #Lahjoitus

09.07.2024 11:40

Vihamielinen hyökkäys ukrainalaisiin lapsiin

#OmaMaa #Apu #Lahjoitus
Lukuaika: < 1 minuutti

# Vihamielinen Hyökkäys Ukrainalaisiin Lapsiin #OmaMaa #Apu #Lahjoitus

Maanantaiaamuna 8. heinäkuuta vihollinen kohdisti raketin yhteen tunnetuimmista ukrainalaisista lastensairaaloista, “Omakadit”. Hyökkäys aiheutti merkittäviä tuhoja sairaalalle ja valitettavasti isku vaati myös uhreja ja haavoittuneita.

Patrioottisena ja vastuullisena yrityksenä “ATB” ei jäänyt sivustakatsojaksi tässä vaikeassa tilanteessa. Yrityksen omistajat päättivät nopeasti myöntää “Omakadit” sairaalalle 20 miljoonaa grivnaa (n. 500,000 euroa). Tämä summa suunnataan loukkaantuneiden lasten auttamiseen, sairaalan tuhoutuneen osan kunnostamiseen sekä tarvittavien lääkinnällisten laitteiden hankintaan, jotta lääkärit voivat jatkaa elintärkeää työtään – pelastaa pienten ukrainalaisten henkiä.

“ATB” esittää vilpittömät osanottonsa kaikille uhreille, heidän läheisilleen ja “Omakadit” sairaalan henkilökunnalle”, todettiin yrityksestä.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävillenne. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:49:38