Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # YK:n turvallisuusneuvosto järjestää hätäkokouksen Sky Newsin mukaan järjestämistä vaativat useat maat, kuten #Britannia, #Ranska, #Ecuador, #Slovenia #USA. Myös presidentti #VolodymyrZelenskyi on vaatinut järjestämistä. ### Raketinisku Ukrainaan Venäjän toteuttaman massiivisen raketiniskun aikana eniten kärsivät kaupungit olivat #Kiova, #Dnipro #KryvyiRih. pääkaupungissa vihollinen iski lasten sairaalaan “Ohatdyt”, tuhoten viisi sen rakennuksista, sekä kerrostaloon, liikekeskukseen toiseen terveydenhuollon laitokseen kaupungin toisella alueella.

09.07.2024 00:57

# YK:n turvallisuusneuvosto järjestää hätäkokouksen Sky Newsin mukaan järjestämistä vaativat useat maat, kuten #Britannia, #Ranska, #Ecuador, #Slovenia #USA. Myös presidentti #VolodymyrZelenskyi on vaatinut järjestämistä. ### Raketinisku Ukrainaan Venäjän toteuttaman massiivisen raketiniskun aikana eniten kärsivät kaupungit olivat #Kiova, #Dnipro #KryvyiRih. pääkaupungissa vihollinen iski lasten sairaalaan "Ohatdyt", tuhoten viisi sen rakennuksista, sekä kerrostaloon, liikekeskukseen toiseen terveydenhuollon laitokseen kaupungin toisella alueella.
Lukuaika: < 1 minuutti

# YK:n turvallisuusneuvosto järjestää hätäkokouksen

YK:n turvallisuusneuvosto kokoontuu hätäkokoukseen tiistaina 9. toukokuuta massiivisen Venäjän armeijan suorittaman Ukrainan pommituksen jälkeen. Tärkein käsiteltävä asia on isku Kiovassa sijaitsevaan “Ohatdyt”-sairaalaan.

Sky Newsin mukaan kokouksen järjestämistä vaativat useat maat, kuten #Britannia, #Ranska, #Ecuador, #Slovenia ja #USA. Myös Ukrainan presidentti #VolodymyrZelenskyi on vaatinut kokouksen järjestämistä.

“Tuomitsemme Venäjän pelkurimaisen ja törkeän hyökkäyksen sairaalaa vastaan”, totesi Britannian YK-suurlähettiläs Barbara Woodward.

### Raketinisku Ukrainaan 8. heinäkuuta

Venäjän 8. heinäkuuta toteuttaman massiivisen raketiniskun aikana eniten kärsivät kaupungit olivat #Kiova, #Dnipro ja #KryvyiRih. Ukrainan pääkaupungissa vihollinen iski lasten sairaalaan “Ohatdyt”, tuhoten viisi sen rakennuksista, sekä kerrostaloon, liikekeskukseen ja toiseen terveydenhuollon laitokseen kaupungin toisella alueella.

Tiedot kertovat, että Kiovassa raketiniskujen aikana kuoli yhteensä 22 ihmistä ja 79 loukkaantui. Dniprossa venäläisten hyökkäyksen seurauksena vaurioitui autokorjaamo ja kerrostalo, ja yksi ihminen kuoli. Kryvyi Rihissä isku kohdistui teollisuuslaitoksen hallintorakennukseen, vieden 10 ihmisen hengen ja haavoittaen 31 ihmistä.

Kaiken kaikkiaan Venäjän hyökkäys Ukrainaan 8. heinäkuuta vaati 37 ihmisen hengen ja haavoitti 170 henkilöä.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 03:44:25