Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # YK:n Turvallisuusneuvoston hätäkokous hyökkäyksen jälkeen #YK #Ukraina #Venäjä #Kiova Asiasta raportoi Sky News. Kokouksen pitämistä vaativat useat maat, kuten #Britannia, #Ranska, #Ecuador, #Slovenia #Yhdysvallat. Myös presidentti vaati kokousta. 8. heinäkuuta toteuttaman massiivisen raketti-iskun aikana eniten kärsivät #Kiova, #Dnipropetrovsk #KrivoiRih. pääkaupungissa vihollinen iski lasten “Omatdyt”, tuhoten viisi sen rakennusta, sekä kerrostaloon, liikekeskukseen toiseen toisella alueella.

09.07.2024 00:21

# YK:n Turvallisuusneuvoston hätäkokous hyökkäyksen jälkeen #YK #Ukraina #Venäjä #Kiova Asiasta raportoi Sky News. Kokouksen pitämistä vaativat useat maat, kuten #Britannia, #Ranska, #Ecuador, #Slovenia #Yhdysvallat. Myös presidentti vaati kokousta. 8. heinäkuuta toteuttaman massiivisen raketti-iskun aikana eniten kärsivät #Kiova, #Dnipropetrovsk #KrivoiRih. pääkaupungissa vihollinen iski lasten "Omatdyt", tuhoten viisi sen rakennusta, sekä kerrostaloon, liikekeskukseen toiseen toisella alueella.
Lukuaika: < 1 minuutti

# YK:n Turvallisuusneuvoston hätäkokous Venäjän hyökkäyksen jälkeen #YK #Ukraina #Venäjä #Kiova #Zelenskyi

YK:n turvallisuusneuvosto kokoontuu hätäkokoukseen tiistaina 9. toukokuuta Venäjän massiivisen hyökkäyksen jälkeen Ukrainassa. Kokouksen keskeinen aihe on Venäjän isku Kiovan “Omatdyt”-sairaalaan.

Asiasta raportoi Sky News. Kokouksen pitämistä vaativat useat maat, kuten #Britannia, #Ranska, #Ecuador, #Slovenia ja #Yhdysvallat. Myös Ukrainan presidentti #Zelenskyi vaati kokousta.

“Tuomitsemme Venäjän pelkurimaisen ja moraalittoman iskun sairaalaan”, totesi Britannian YK-suurlähettiläs Barbara Woodward.

Raketinisku Ukrainaan 8. heinäkuuta

Venäjän 8. heinäkuuta toteuttaman massiivisen raketti-iskun aikana eniten kärsivät #Kiova, #Dnipropetrovsk ja #KrivoiRih. Ukrainan pääkaupungissa vihollinen iski lasten sairaalaan “Omatdyt”, tuhoten viisi sen rakennusta, sekä kerrostaloon, liikekeskukseen ja toiseen sairaalaan toisella alueella.

Tällä hetkellä tiedetään, että Kiovassa raketti-iskun aikana kuoli 22 ihmistä ja 79 loukkaantui. Dniprossa venäläisten hyökkäys tuhosi autokorjaamon ja kerrostalon, ja yksi ihminen kuoli. KrivoiRihissa osuma kohdistui teollisuusyrityksen hallintorakennukseen, surmaten 10 ihmistä ja haavoittaen 31.

Yhteensä Venäjän 8. heinäkuuta tekemän hyökkäyksen seurauksena kuoli 37 ihmistä ja 170 loukkaantui.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 15:48:41