Eilen yhteensä 84218 latausta

20223 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Yön räjähdykset järkyttivät Belgorodia: Uutisia vahingoista uhreista #Belgorod #Venäjä #räjähdykset #kuolonuhri #vahingot ### Belgorodin alueen pommitukset

09.07.2024 01:22

# Yön räjähdykset järkyttivät Belgorodia: Uutisia vahingoista uhreista #Belgorod #Venäjä #räjähdykset #kuolonuhri #vahingot ### Belgorodin alueen pommitukset
Lukuaika: < 1 minuutti

# Yön räjähdykset järkyttivät Belgorodia: Uutisia vahingoista ja uhreista #Belgorod #Venäjä #räjähdykset #kuolonuhri #vahingot

Yön aikana 9. heinäkuuta Belgorodin kaupungissa Venäjällä koettiin voimakkaita räjähdyksiä, jotka nostattivat savupatsaan taivaalle. Räjähdysten jälkeen paikalle saapui ambulansseja, ja ainakin yhdestä kuolonuhrista on saatu tietoa.

Paikalliset Telegram-kanavat sekä alueen kuvernööri Vjatseslav Gladkov raportoivat raketti-iskusta. Gladkovin mukaan Venäjän ilmatorjunta onnistui “onnistuneesti” torjumaan droonien ja rakettien hyökkäyksen. Kuitenkin paikalliset asukkaat kertovat useista osumista, mikä näkyi vahvana savuna kahdessa eri paikassa yhdessä kaupunginosassa.

“Räjähdyssarjan jälkeen yhdessä kaupunginosassa havaittiin voimakasta savua kahdessa paikassa. Alustavasti tiedetään, että yksityinen talo syttyi tuleen ja useita ihmisiä loukkaantui”, kerrottiin yhdessä Telegram-kanavassa.

Myöhemmin Gladkov vahvisti tulipalot yhdessä Belgorodin kaupunginosassa. Hänen mukaansa pelastushenkilöstö ja ambulanssit olivat jo matkalla paikalle. Yhden henkilön kuolemasta on raportoitu. Lisäksi Gladkov kertoi, että kolmessa yksityisessä talossa ja kahdessatoista kerrostaloasunnossa ikkunat olivat rikkoutuneet, kaksi autoa oli vaurioitunut ja kolme liiketoimintakohdetta sekä kaksi sosiaalista kohdetta olivat kärsineet vaurioita.

Gladkov lisäsi, että ilmatorjunta oli toiminut myös Šebekinon alueella Belgorodin alueella. Hän ei kuitenkaan kommentoinut hyökkäyksen seurauksia. On kuitenkin tiedossa, että kaupungissa ilmeni ongelmia sähkö- ja vesihuollossa hyökkäyksen jälkeen.

### Belgorodin ja alueen pommitukset

Belgorodin alueella on usein levotonta. Esimerkiksi 1. heinäkuuta kaupunkia hyökkäsivät droonit. Iskujen seurauksena syntyi vaurioita, mutta alueen viranomaiset eivät täsmentäneet, minkälaisia vaurioita. 25. kesäkuuta Venäjän sotilaskohteita Belgorodissa hyökkäsivät ukrainalaisten HIMARS-järjestelmien GMLRS-raketit. Myös drooneja saapui Belgorodiin. Venäjän ilmatorjunta yritti innokkaasti ampua alas ilma-alukset, mutta osui rakennukseen, mikä aiheutti tuhoa.

10. kesäkuuta Venäjän tiedotusvälineet kertoivat, että Ukrainan asevoimat olivat tuhonneet Venäjän asevoimien esikunnan rakennuksen Šebekinossa Belgorodin alueella. Tämä rakennus toimi Pohjois-ryhmän koordinaatiokeskuksena, joka suoritti hyökkäysoperaation Vovchanskiin. 9. kesäkuuta Belgorodin alueella osuma osui ammusvarastoon. Venäläiset valittivat räjähdyksistä ja kertoivat, että heitä pelotti – ilotulitukset olivat erittäin kirkkaita.

Kehotan teitä kommentoimaan ja jakamaan artikkelin ystävillenne. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 02:28:18