Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Keskitetty järjestelmä “Oberig” tehostaa kutsuntojen hallintaa

#teknologia #kutsunnat #järjestelmät #Oberig #hallinta #tehokkuus #tulevaisuus

10.07.2024 20:07

Ei audiota saatavissa.

Keskitetty järjestelmä "Oberig" tehostaa kutsuntojen hallintaa

#teknologia #kutsunnat #järjestelmät #Oberig #hallinta #tehokkuus #tulevaisuus
Lukuaika: < 1 minuutti

# Keskitetty järjestelmä “Oberig” parantaa kutsuntojen hallintaa

Puolustusministeriö on todennut, että kutsuntojen tulostamisen keskittäminen “Oberig”-järjestelmän kautta tarjoaa merkittäviä etuja. Hallituksen tukema aloite mahdollistaa kutsuntojen luomisen yhtenäisen “Oberig”-rekisterin avulla ja yksinkertaistaa niiden tulostusprosessia. Tämä innovatiivinen ratkaisu minimoi paperin käytön paikallisissa täydennys- ja sosiaalitukikeskuksissa (TCC).

Aiemmin TCC:n työntekijöiden piti käyttää huomattavasti aikaa ja resursseja kutsuntojen käsin laatimiseen. Nyt kuitenkin tämä prosessi on tehostunut ja keskitetty “Oberig”-järjestelmän käyttöönoton ansiosta. Operaattorit voivat helposti luoda ja tulostaa kutsuntoja käyttäen sähköistä allekirjoitusta asiakirjojen vahvistamiseen.

Nämä innovaatiot edistävät paperin käytön vähentämistä TCC:ssä ja optimoivat sotilaallisten tietojen hallintaprosesseja. Kutsuntojen jakelutapa asevelvollisille pysyy kuitenkin muuttumattomana: ne toimitetaan henkilökohtaisesti tai postitse.

**Tietojen päivitys 16. heinäkuuta mennessä: Mitä tapahtuu sen jälkeen**

Uuden mobilisaatiota koskevan lainsäädännön mukaan asevelvollisten tiedot on päivitettävä 16. heinäkuuta mennessä. 17. heinäkuuta alkaen TCC:n ja Järjestyksenvalvontapalvelun edustajat voivat lähettää kansalaisille kutsuntoja postitse yksityiskohtaisella kuvauksella ja vastaanottovahvistuksella heidän asuin- tai rekisteröintiosoitteeseensa.

Lain määräämän tiedonpäivityksen määräaikaan on alle viikko. 16. heinäkuuta jälkeen miehiä, jotka kieltäytyvät ilmoittamasta TCC:lle ajantasaisia tietoja, uhkaavat sakot, jotka vaihtelevat 17 000:sta 25 000:een grivnaan (noin 430-630 euroa). Lisäksi heiltä voidaan ottaa pois ajoneuvon ajolupa.

Muistutettakoon, että hallituksen päätöksen mukaan ukrainalaisia, jotka eivät ole päivittäneet tietojaan TCC:ssä ajoneuvoistaan 20. kesäkuuta mennessä, sakotetaan. Sakkosumma on 20 000 grivnaa (noin 500 euroa), ja toistuva sakko on suurempi. Tietoja on päivitettävä kahdesti vuodessa.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävienne kanssa. Voitte myös kirjautua Patreoniin lukeaksenne blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:29:15