Eilen yhteensä 88810 latausta

20287 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Rikokset Poliisia Vastaan Ensimmäisellä Puoliskolla 2024

#Rikokset #PoliisiaVastaan #2024 #EnsimmäinenPuolisko #Turvallisuus #Rikosuutiset #Poliisi

10.07.2024 15:30

Rikokset Poliisia Vastaan Ensimmäisellä Puoliskolla 2024

#Rikokset #PoliisiaVastaan #2024 #EnsimmäinenPuolisko #Turvallisuus #Rikosuutiset #Poliisi
Lukuaika: < 1 minuutti

# Rikokset Poliisia Vastaan Ensimmäisellä Puoliskolla 2024

Ensimmäisen kuuden kuukauden aikana vuonna 2024, Ukrainan lainvalvontaviranomaiset rekisteröivät 116 rikosoikeudellista menettelyä liittyen Ukrainan rikoslain 342 pykälään, joka koskee vastarintaa poliisin ja armeijan työntekijöille. Näistä tapauksista vain 43 eteni oikeuteen.

Ukrainan yleinen syyttäjänvirasto raportoi asiasta vastauksena Hromadsken tiedusteluun siitä, kuinka monta tapausta TCC:n työntekijöihin kohdistuneista hyökkäyksistä on edennyt oikeuteen. Raportissa todetaan, että kaikista tämän pykälän perusteella nostetuista tapauksista 22 on suljettu rikoksen tunnusmerkistön puutteen vuoksi. Muut tapaukset eivät ole vielä edenneet oikeudenkäyntivaiheeseen.

Lisäksi, pykälän, joka koskee Ukrainan asevoimien (ZSU) toiminnan estämistä, nojalla on käynnistetty 240 tapausta. Kuitenkin vain kahdeksasosa – 30 tapausta – eteni oikeuteen.

Ivano-Frankivskissa bussimatkustaja pahoinpiteli TCC:n työntekijää

56-vuotias mies pahoinpiteli TCC:n työntekijää. Sotilas sai keskivaikeita ruumiinvammoja. Ivano-Frankivskin alueen syyttäjänviraston mukaan tapaus sattui maaliskuussa tänä vuonna kaupungin mobiilitarkistuspisteessä. Sotilas pysäytti linja-auton ja astui sisään tiedottaakseen matkustajille mobilisaatiosta.

Tilanteessa syntyi sanallinen riita yhden matkustajan ja sotilaan välillä, jonka aikana syytetty löi viranomaista päähän.

Poliisi selvitti, että hyökkääjä on 56-vuotias asukas Nadvirnian alueelta. Hänelle voi langeta rangaistus, joka on vapaudenmenetys tai vapaudenrajoitus kolmeksi viiteen vuodeksi.

Muistutettakoon, että myös Volynissa mies hyökkäsi TCC:n upseerin kimppuun. Hänelle voi langeta sama rangaistus kuin Ivano-Frankivskin miehelle. Samalla kerrottiin, että Tšernivtsiissä sotilasviranomaiset pakottivat miehen väkisin bussiin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:04:31