Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Skandaali Iivanan maailmassa: Syytökset ja totuudet

#SvetaLeon #IgorZavadski #YanTabachnik #Ukraina #Oikeus

10.07.2024 09:51

Skandaali Iivanan maailmassa: Syytökset ja totuudet

#SvetaLeon #IgorZavadski #YanTabachnik #Ukraina #Oikeus
Lukuaika: 2 minuuttia

# Skandaali Iivanan maailmassa: Syytökset ja totuudet #SvetaLeon #IgorZavadski #YanTabachnik #Ukraina #Oikeus

Suosittu “Dim”-televisiokanavan juontaja Sveta Leon paljasti suoraan häpeällisen tapauksen tilaajan nimen, joka kohdistui harmonikansoittaja Igor Zavadskiin. Vuonna 2012 muusikko joutui vankilaan epäiltynä alaikäisten hyväksikäytöstä. Heinäkuun 10. päivänä 2014 annettu tuomio kumottiin huhtikuun 20. päivänä 2016. Igor Zavadskij vapautettiin takuita vastaan kesäkuun 13. päivänä 2016. Sveta on vakuuttunut siitä, että tapauksen tilaaja oli entinen kansanedustaja ja harmonikansoittaja Yan Tabachnik, joka kuoli viime vuonna. Hän kertoi asiasta eksklusiivisessa haastattelussa.

“Uskon täysin, että Tabachnik oli tilaaja. Seksuaalinen suuntautuminen ei ole tuomio. Tunnen monia, jotka ovat eri suuntautuneita. Mutta se ei ole pedofiliaa. Oli valittava sellainen syytös, että hänen ystävänsä, jotka olisivat voineet auttaa, eivät voineet tehdä sitä julkisesti, koska syytös oli liian raskas. Vain kaltaiseni ihmiset, kuten Raïsa Nedashkivska ja muutama rohkea, pystyivät puolustamaan häntä”, sanoi Sveta Leon.

Juontajan mukaan ainoa syy, miksi Tabachnik toimi näin, oli hänen kateutensa. On tiedossa, että Zavadskij on ainoa kolmen “Kultaisen lyyra” -palkinnon voittaja. Tämä on pääpalkinto kansainvälisissä harmonikansoittajien kilpailuissa. Lisäksi hän on ensimmäinen ukrainalainen muusikko, joka pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan. Lisäksi hän on voittanut lukuisia kansainvälisiä musiikkikilpailuja. Tabachnikilla ei ole yhtään vastaavaa palkintoa tai voittoa.

Igor Zavadskij ja toimittaja Andrij Bryhida tuomittiin alaikäisten hyväksikäytöstä ja heille annettiin 13 vuoden tuomio.

“Kuten eräs merkittävä säveltäjämme ja Ukrainan kansantaiteilija sanoi: ‘Jan Petrovich ei tuntenut nuotteja. Hän soitti vain oikealla kädellä.’ Kiitos hänen rahoilleen ja yhteyksilleen hän pystyi järjestämään televisiokonsertin ‘Jan Tabachnik kutsuu’. Hän oli ystävystynyt monien, mukaan lukien Kobzon, kanssa. Igor oli vain erittäin lahjakas kaivosmiehen perheen seitsemäs lapsi, joka rakasti musiikkia. Tämä ilmeisesti ärsytti jotakuta. Se oli merkki, että joku muu oli parempi. Osoittautui, että syytöksiä ei ollut olemassa. Saippuakupla. Tunnen Igor ja hänen ystävänsä toimittaja Andrij Bryhidan puolet elämästäni. He eivät ole tehneet mitään pahaa, mutta he istuivat neljä vuotta vankilassa. Miksi? Molempien äidit kuolivat heidän ollessaan vankilassa. Tämä on kauheaa ja hirvittävää. Ne, jotka tekivät tämän, ansaitsevat palaa helvetissä. Nuoret harmonikansoittajat, jotka Zavadskij toi ensimmäistä kertaa suurelle lavalle, esiintyvät nyt menestyksekkäästi, voittavat kilpailuja ja tuovat kunniaa Ukrainalle”, Leon tiivistää.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:08:25