Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Ukraina ja Espanja valmiina Dityache Yevrobachennya 2024 -kilpailuun Madridissa

#ДитячеЄвробачення2024 #Ukraina #Espanja #Madrid #СвітланаТарабарова #ЄвгенТріплов #ЄвгенКот

10.07.2024 14:07

Ei audiota saatavissa.

Ukraina ja Espanja valmiina Dityache Yevrobachennya 2024 -kilpailuun Madridissa

#ДитячеЄвробачення2024 #Ukraina #Espanja #Madrid #СвітланаТарабарова #ЄвгенТріплов #ЄвгенКот
Lukuaika: 2 minuuttia

# Дитяче Євробачення-2024: Ukraina, Espanja, Madrid, СвітланаТарабарова, ЄвгенТріплов, ЄвгенКот

“Suspilne Movlennya” on saanut ennätykselliset 309 hakemusta osallistumisesta “Lasten Euroviisujen 2024” kansalliseen karsintaan, joka pidetään vuoden lopussa Espanjan pääkaupungissa. Näistä 272 hakemusta tuli sooloesiintyjiltä. Hakemusten vastaanotto kansalliseen karsintaan kesti 5. kesäkuuta – 3. heinäkuuta.

Osallistujien pitkä lista julkaistaan viimeistään 25. heinäkuuta. Tietoa tästä saatiin “Suspilne Movlennyan” digitaalisilta alustoilta, joka vastaa klassisen ja lasten laulujuhlien järjestämisestä maassamme.

Kansallisen karsinnan “Lasten Euroviisujen 2024” musiikkituottaja, laulaja Svetlana Tarabarova, jakoi tuntemuksiaan saapuneiden hakemusten katselusta.

“48 tuntia onnea, iloa, mielenkiintoisia löytöjä ja odottamattomia hetkiä. Joskus shokki, joskus ihailu, mutta aina musiikin ja rakkauden ympärillä. Näin kuluivat viimeiset kaksi päivääni ennätyksellisten 309 hakemuksen karsinnassa ja tarkastelussa. Odotan innolla lasten tulevaa menestystä.”

Vaikka oman kappaleen olemassaolo ei ollut tänä vuonna pakollinen vaatimus, mahdollisuus edustaa Ukrainaa “Lasten Euroviisujen” suurella lavalla vaati kahden cover-kappaleen ja henkilökohtaisen esittelyvideon tallentamista – noin 19% osallistujista lisäsi tarkasteltavaksi myös alkuperäisen sävellyksen. 83% kaikista hakemuksista tuli tytöiltä, 17% pojilta.

Tänä vuonna pitkä lista sisältää enintään 15 osallistujaa, ja kyseinen lista julkaistaan “Suspilne Movlennyan” alustoilla viimeistään 25. heinäkuuta. Sääntöjen mukaan pitkälistan osallistujien tulee osallistua kesän “tähtikouluun”. “Ukrainan radion” äänitystalon tiloissa järjestetään nuorten artistien kuuntelut ja koulutukset musiikkialan ammattilaisten avustuksella, jotka auttavat osallistujia kehittämään monipuolisesti lahjojaan: saamaan uusia tietoja ja taitoja laulusta, koreografiasta ja näyttelijäntaiteesta.

Tämän vuoden finalistikuusikolle, joka valitaan “tähtikoulun” tulosten perusteella, musiikkituottaja Svetlana Tarabarova ja lauluntekijä Jevgen Triplov vastaavat alkuperäisten kappaleiden kirjoittamisesta. Kansallisen karsinnan visuaalisesta osuudesta ja osallistujien näyttämöesityksistä vastaa ohjaaja ja luova tuottaja Jevgen Kot.

On huomattava, että 22. “Lasten Euroviisut” järjestetään ensimmäistä kertaa historiassa Espanjassa. Finaali pidetään 16. marraskuuta Caja Mágica -areenalla Madridissa. Toisin kuin aikuisten “Euroviisuissa”, lasten kilpailussa ei ole semifinaaleja.

Viime vuonna Ukrainaa “Lasten Euroviisuissa” (jotka pidettiin Nizzassa, Ranskassa) edusti Anastasia Dymid kappaleella “Kvítka”, jonka on kirjoittanut musiikkituottaja Svetlana Tarabarova. Yhdeksänvuotias Anastasia toi Ukrainalle parhaan tuloksen kilpailussa vuodesta 2018 lähtien – viides sija.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystävien kanssa sekä kirjaudu Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:27:51