Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Ukrainalainen huippumalli Inna Gudz kytkeytynyt venäläisiin dokumentteihin

#Skandaali #Ukraina #InnaGudz #Välirikko #Venäjä

10.07.2024 17:51

Ukrainalainen huippumalli Inna Gudz kytkeytynyt venäläisiin dokumentteihin

#Skandaali #Ukraina #InnaGudz #Välirikko #Venäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Skandaali #Ukraina #InnaGudz #Välirikko #Venäjä

### Skandaali: Ukrainan tunnettu fotomalli Inna Gudz kytköksissä venäläisiin dokumentteihin

Tutkivat journalistit internet-julkaisusta “Meža” ovat löytäneet vihollisvaltioon liittyviä dokumentteja tunnetun ukrainalaisen fotomallin Inna Gudzilta. Mitä järkyttävintä, dokumentit saatiin haltuun täysimittaisen hyökkäyksen aikana, tarkalleen 9. marraskuuta 2023.

Skriptiot näistä löydöistä tulivat julki toimittajien ansiosta, jotka toimivat agentteina Venäjän konsulaatissa. Tutkijoiden mukaan Inna Gudz on siviilivaimo Kiovan ja Kiovan alueen DMS:n päällikölle, Vjatseslav Guzille. On huomionarvoista, että heidän sukunimensä ovat hyvin samankaltaiset. Kuvissa, jotka on otettu pakotelistan alaisen liikemiehen Pavlo Fuksin syntymäpäiviltä, pari nähdään poistuvan yhdessä juhlasta. Tämän ovat vahvistaneet “Ukrainska Pravda” -lehden toimittajat.

Sisäpiirilähteiden mukaan Gudz ja Gudz asuvat yhä yhdessä ja viettävät yhteistä vapaa-aikaa. Inna Gudzilla on Instagram-tili, joka täyttyy “nu”-tyylisistä valokuvauksista, mikä onkin mallin arkipäivää. Kuitenkin, siviilivaimo Inna Gudzista tehty monitorointi paljasti julkaisuja, jotka viittaavat hänen muihin aktiviteetteihinsa.

Journalistien kyselyyn Inna Gudzista, Kiovan DMS:n johtaja ei vastannut, mutta näyttäisi lukeneen sen. Hän lähetti toimitukseen lakimiehen kautta pyynnön, jossa vaadittiin toimittamaan kaikki tiedot ja sähköiset laitteet, joilla tiedot on säilytetty.

Tutkinta paljasti myös Vjatseslav Gudzyn yhteyden pakotelistan alaisen oligarkki Pavlo Fuksiin.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Seuraa blogiani Patreonissa lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 07:46:27