Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Venäjä isännöi lounastilaisuuden YK:n turvallisuusneuvoston kokouksen jälkeen

#Venäjä #YKTurvallisuusneuvosto #Diplomatia #KansainvälinenYhteistyö #Lounastilaisuus

10.07.2024 11:18

Venäjä isännöi lounastilaisuuden YK:n turvallisuusneuvoston kokouksen jälkeen

#Venäjä #YKTurvallisuusneuvosto #Diplomatia #KansainvälinenYhteistyö #Lounastilaisuus
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjä järjesti lounaan YK:n turvallisuusneuvoston kokouksen jälkeen

Venäjä järjesti lounaan YK:n turvallisuusneuvoston kokouksen jälkeen, jossa käsiteltiin Venäjän ohjusiskua lasten sairaalaan “Ohtmatdyt”. Pääruokana oli Kiovan kotletti perunamuusilla. Ukrainan pysyvän edustajan YK:ssa, Serhiy Kyslytsyan mukaan Venäjän puheenjohtajuus on tehnyt ilmapiirin YK:ssa entistä myrkyllisemmäksi.

Diplomaatin mukaan yhä useammille hänen kollegoilleen on käynyt sietämättömäksi olla tekemisissä Venäjän delegaation kanssa, jota johtaa Vasily Nebenzya. Tähän valtionaggressorin edustajaan liittyi myös Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov. Tämän on vahvistanut “Ukrinform”.

On syytä huomata, että englanniksi ruokalajin nimi on “Chicken Kiev”, mikä voidaan kääntää myös “Kiova pelästyi”. Ukrainan pysyvä edustaja YK:ssa Serhiy Kyslytsya kutsui lounaan menuta osoitukseksi “Venäjän diplomatian moraalisesta rappeutumisesta”. Hänen mukaansa keskustelu Venäjän pysyvän edustajan Vasily Nebenzyn kanssa on tullut monille diplomaateille sietämättömäksi. Ensi viikolla New Yorkiin saapuu Nebenzyn esimies, Sergei Lavrov.

Kyslytsyan mukaan tämä lisää myrkyllisyyttä YK:n päämajassa. Ukrainan diplomaatti huomautti, että Lavrovin liikkumisvapautta on rajoitettu Yhdysvaltojen viranomaisten toimesta. Kyslytsya myös ihmetteli, miten muut diplomaatit voivat kätellä Nebenzyaa ja hyväksyä kutsun lounaalle, joka on maksettu “veren tahraamilla rahoilla”.

Venäjä valehtelee YK:ssa

Venäjä syytti häpeämättömästi ja ennustettavasti Ukrainaa Ohtmatdytin lasten sairaalaan kohdistuneesta iskusta Kiovassa 8. heinäkuuta. Venäjän edustajaa YK:ssa, Vasily Nebenzyaa, eivät pysäyttäneet videot ja todisteet, jotka vahvistavat, että sairaalan alueelle osui Venäjän risteilyohjus X-101. Venäläinen väitti tekopyhästi, että kyseessä oli muka NASAMS-ilmatorjuntaohjus, jonka Norja oli toimittanut Ukrainalle.

Aiemmin kirjoitimme, että Kreml valehteli, että Ohtmatdytiin olisi muka osunut ilmatorjuntaohjus, vaikka videomateriaalista näkyy selvästi Venäjän ohjus X-101. Venäläiset propagandistit valehtelevat eri tavoin: Vladimir Solovjov väitti, että kohteena olisi voinut olla 700 metrin päässä sairaalasta sijaitseva rautatievarikko.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Rekisteröidy Patreonissa lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:07:21