Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Venäjän hyökkäys Rivenin energia-infrastruktuuriin: Sähkökatkot ja korjaustöiden vaikutukset #Venäjä #Riven #energia #sähkökatko

10.07.2024 08:59

Venäjän hyökkäys Rivenin energia-infrastruktuuriin: Sähkökatkot ja korjaustöiden vaikutukset #Venäjä #Riven #energia #sähkökatko
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän hyökkäys Rivenin energia-infrastruktuuriin: sähkökatkojen ja korjaustöiden seuraukset #Venäjä #Riven #energia #sähkökatko

Venäjän miehitysjoukot hyökkäsivät keskiviikon vastaisena yönä, 10. heinäkuuta, droonien avulla energia-infrastruktuuriin Rivenin alueella. Hyökkäyksen seurauksena osa asukkaista jäi hetkellisesti ilman sähköä. Korjaustyöt ovat käynnissä.

Ukrenergon mukaan droonihyökkäyksen seurauksena kotitalous- ja teollisuuskäyttäjät tietyillä alueilla Rivenin alueella joutuivat sähköttömyyteen. Tällä hetkellä kaikkien käyttäjien sähköntoimitus on palautettu, ja ihmisillä on jälleen valot päällä.

“Tällä hetkellä käynnissä ovat hätätilannekorjaukset”, Ukrenergon tiedotteessa kerrotaan.

Sähkön katkaisemisen aikataulu 10. heinäkuuta

Ukrainassa keskiviikkona, 10. heinäkuuta, kulutuksen rajoitustoimenpiteet ovat voimassa koko päivän ajan. Ukrenergon tietojen mukaan kello 1:00–6:00 ja 10:00–13:00 alueelliset sähköyhtiöt käyttävät kahta katkaisuvuoroa. Muina aikoina käytössä on kolme katkaisuvuoroa. Kriittisen infrastruktuurin kohteiden sähköntoimitusta ei rajoiteta.

Muistutuksena Yasno-yhtiön toimitusjohtajan Serhij Kovalenkon julkistama perusennuste sähkökatkoista talvikaudella 2024-2025. Ennusteen mukaan ukrainalaiset ovat ilman sähköä jopa 12 tuntia päivässä. Kovalenkon mukaan sähkön puute vaihtelee 30-35 % välillä. Kriittisen infrastruktuurin sähkönjakelun jälkeen kansalaiset saavat vain 50 % koko sähköntoimitusmäärästä.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:54:44