Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Venäjän hyökkäys tuhosi paloaseman Zaporižžjan alueella

#Zaporižžja #Venäjä #paloasema #tuhotyö

10.07.2024 14:57

Ei audiota saatavissa.

Venäjän hyökkäys tuhosi paloaseman Zaporižžjan alueella

#Zaporižžja #Venäjä #paloasema #tuhotyö
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän hyökkäys tuhosi paloaseman Zaporižžjan alueella #Zaporižžja #Venäjä #paloasema #tuhotyö

Venäjän isku osui suoraan paloasemaan

Zaporižžjan alueella Venäjän tekemä hyökkäys aiheutti huomattavia vahinkoja yhdelle alueen palo- ja pelastusasemista. Hyökkäyksen seurauksena paloaseman rakennus sai suoran osuman. Tämän seurauksena paloaseman autotallin katto syttyi tuleen, ja palon leviämisalue oli 400 neliömetriä. Lisäksi palo- ja pelastusauto, joka sijaitsi rakennuksessa, vaurioitui pahoin.

Paikalliset viranomaiset, erityisesti Zaporižžjan alueen pelastuslaitoksen lehdistöosasto, ovat tiedottaneet tapahtuneesta. Hyökkäyksen tarkkaa sijaintia ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta tiedetään, että isku kohdistui etulinjan lähistöllä sijaitsevaan asutuskeskukseen.

Paloaseman katto ja pelastusauto vaurioituivat

Vaikka paloaseman rakenteet ja kalusto kärsivät suuria vahinkoja, onneksi paloaseman henkilöstö oli tapahtumahetkellä suojassa eivätkä he loukkaantuneet.

Venäjän moraaliton toiminta

“Venäjän toiminta osoittaa selkeästi, ettei sillä ole mitään moraalisia tai kansalaisarvoja. Se jatkaa hyökkäyksiä ukrainalaisia pelastustyöntekijöitä vastaan, rikkoen kansainvälisiä sopimuksia ja doktriineja. Me pelastamme ihmishenkiä, ja meitä vastaan hyökätään!” kommentoivat paikalliset pelastustyöntekijät.

Rakennevauriot hyökkäyksen seurauksena

Hyökkäyksen aikana Venäjän joukot osuivat suoraan paloaseman rakennukseen Guliaipolessa, Zaporižžjan alueella. Tämän seurauksena rakennuksen katto vaurioitui, ja autotallin ikkunat ja ovet lensivät irti. Samanaikaisesti Venäjän joukot hyökkäsivät kahteen paloasemaan Hersonissa, aiheuttaen kuolonuhreja ja loukkaantumisia.

Muistutuksena voidaan mainita, että Venäjän aiemmat iskut Zaporižžjan ydinvoimalaan ja sen läheisyyteen ovat myös useaan otteeseen vaurioittaneet paloasemaa ja jätevesipumppaamoa.

Kommentoi artikkelia ja jaa ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:37:52