Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Venäjän isku Odesaan: tuhoja ja uhreja

#VenäjänIsku #Odessa #Uutiset #Kriisi #Ukraina #Sota

10.07.2024 10:25

Venäjän isku Odesaan: tuhoja ja uhreja

#VenäjänIsku #Odessa #Uutiset #Kriisi #Ukraina #Sota
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän isku Odesaan: tuhoja ja uhreja

Venäjän terroristit hyökkäsivät raketeilla Odessan alueelle yöllä 10. heinäkuuta. Isku kohdistui sataman infrastruktuuriin, muun muassa siviilialukseen, joka vaurioitui. On raportoitu kuolleista ja haavoittuneista. Hyökkäyksen seurauksia korjataan parhaillaan.

Odessan aluehallinnon päällikkö Oleg Kiper kertoi, että hyökkääjän kohteena oli Odessan alueen satamainfrastruktuuri.

“Valitettavasti kaksi ihmistä, vartija ja kuorma-auton kuljettaja, menehtyi. Esitän vilpittömät surunvalitteluni omaisille ja läheisille… Yksi mies, vahtimatruusi, loukkaantui. Tällä hetkellä loukkaantunut saa kaiken tarvittavan avun sairaalassa”, Kiper totesi.

Vaurioita syntyi varastorakennuksiin, kuorma-autokuljetuksiin ja siviilialukseen. Aluksen vahingoittumisen seurauksena tapahtui nestevuoto, jonka seurauksia parhaillaan korjataan.

“Kehotan jälleen kerran alueemme asukkaita ja vieraita: reagoikaa nopeasti ilmahälytyksiin! Tämä voi pelastaa henkenne ja terveytenne”, Kiper painotti.

Venäjän iskut 10. heinäkuuta
Yön aikana keskiviikkona 10. heinäkuuta miehittäjät hyökkäsivät Ukrainaan yhdellä ballistisella “Iskander-M”-ohjuksella, neljällä ohjatulla ilmailuohjuksella H-59/H-69 ja 20 iskudroonilla. Ilmatorjuntajoukot tuhosivat 14 Shahed-dronea.

Ilmavoimien ilmatorjuntajoukot korostivat, että aktiivisen vastatoiminnan ansiosta kolme vihollisen H-59/H-69-ohjusta ja kolme iskudronea eivät saavuttaneet kohteitaan. Vihollisen hyökkäystä torjuttiin Odessan, Mykolajivin, Hersonin, Dnipropetrovskin, Hmelnitskin, Tserkassyn, Vinnitsan ja Rivnen alueilla.

Muistutettakoon, että Venäjä iski yöllä droneilla energialaitokseen Rivnessä.

Kommentoi tätä artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:31:09