Eilen yhteensä 88810 latausta

20288 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Voloshinin Poistuminen Instagramista: Syyt ja Seuraukset

#Ukraina #Voloshin #Instagram #SosiaalinenMedia

10.07.2024 19:28

Voloshinin Poistuminen Instagramista: Syyt ja Seuraukset 

#Ukraina #Voloshin #Instagram #SosiaalinenMedia
Lukuaika: 2 minuuttia

# Voloshinin Poistuminen Instagramista: Syyt ja Seuraukset #Ukraina #Voloshin #Instagram #SosiaalinenMedia

Entinen laulaja Anna Trincherin aviomies, bloggaaja ja liikemies Oleksandr Voloshin, on päättänyt poistua Instagramista. Tämä päätös seurasi merkittävää määrää vihapuhetta ja uhkauksia, joita hän sai sen jälkeen, kun hän oli ilmaissut mielipiteensä tilanteesta Ukrainassa. Voloshin pelkäsi myös, että Ukrainan viranomaiset saattaisivat estää hänen tilinsä.

Voloshin kertoi avoimesti saaneensa useita uhkauksia aktivisteilta ja sotilailta ja paljasti, että yhdestä hänen autoistaan oli löydetty kuuntelulaite. Tällaisia paljastuksia bloggaajilta ei ole kuultu pitkään aikaan. Tilanne kärjistyi, kun Voloshin totesi massiivisten raketti-iskujen jälkeen, että Ukrainan pitäisi alkaa pelata Venäjän säännöillä. Tämä lausunto herätti laajaa paheksuntaa ja teki Voloshinista ja muista bloggaajista monien ukrainalaisten vihan kohteen.

Vaikka Voloshin ilmoitti keränneensä yli 5 miljoonaa grivnaa (noin 130 000 euroa) Ohmatdyt-lastenklinikalle, hän alkoi saada uhkauksia. Hän selitti tarinansa seuraajilleen:

“Meidän on oltava paljon viisaampia, koska emme voita tätä sotaa tällä hetkellä. Monet ihmiset kärsivät ja lapset kuolevat, koska emme voita. Meidän on oltava ovelampia tässä pelissä ja pelattava heidän säännöillään, jotta voimme yllättää heidät. On helppoa laskea muutama askel eteenpäin. En ymmärrä, miksi tätä ei tehdä”, Voloshin sanoi ja joutui monien keskustelujen ja uutisten kohteeksi.

26-vuotias bloggaaja ilmoitti, että hän ei enää järjestä joukkorahoituksia vaan lahjoittaa omia varojaan hiljaisesti. Hän julkaisi myös videon, jossa hän selitti tilannetta ja paljasti järkyttäviä yksityiskohtia.

“Ilmaisemalla mielipiteeni tunteiden vallassa, sanani ymmärrettiin väärin ja irrotettiin kontekstista. Jotkut sotilaat ymmärsivät minut väärin ja alkoivat uhkailla minua. Myös viranomaiset eivät pidä minusta”, Voloshin kertoi.

Voloshin kuvaili elämäänsä “mielenkiintoisiksi tunnevuoristoradoiksi”. Hän tunsi olonsa jatkuvasti turvattomaksi, erityisesti sen jälkeen, kun hänen autostaan löydettiin kuuntelulaite. Hän myös kertoi, että hänen vartijansa oli pahoinpidelty vakavasti.

Vaikka Voloshin aikoi raportoida avustuskampanjastaan Ohmatdyt-klinikan hyväksi, hän koki painostusta sosiaalisen median säännösten rikkomisesta. Hän ilmoitti siirtyvänsä Telegramiin ja epäili, että hänen Instagram-tilinsä saatettaisiin poistaa.

“Älkää odottako minua Instagramissa. Pelkään, että tilini saatetaan pian poistaa, koska Meta tekee yhteistyötä Ukrainan hallituksen kanssa. Tilini poistaminen on kahden minuutin kysymys”, Voloshin päätti.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävillenne. Rekisteröitykää Patreonissa lukeaksenne blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:21:26