Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Yöhyökkäys Rivnessä pahensi energiakriisiä #Yöhyökkäys #Rivne #Energiakriisi

10.07.2024 07:56

Yöhyökkäys Rivnessä pahensi energiakriisiä #Yöhyökkäys #Rivne #Energiakriisi
Lukuaika: < 1 minuutti

# Yöhyökkäys #Rivne #Energiakriisi

Venäjän hyökkääjät iskivät yöaikaan keskiviikkona 10. heinäkuuta droneilla Rivnen alueen energiakohteeseen, mikä johti osittaisiin sähkökatkoksiin alueella. Tämän seurauksena osa asukkaista jäi ilman sähköä hetkellisesti. Korjaustyöt ovat käynnissä.

Ukrenergon mukaan dronehyökkäys Rivnen energiakohteeseen aiheutti sähkökatkoksia sekä kotitalouksille että teollisuuskäyttäjille tietyillä alueilla. Tällä hetkellä kaikkien kuluttajien sähkönsyöttö on palautettu, ja asukkaat ovat jälleen sähkönsaannin piirissä.

“Tällä hetkellä käynnissä ovat hätäkorjaustyöt”, tiedotteessa kerrotaan.

Sähkönjakelun rajoitukset 10. heinäkuuta
Ukrainassa keskiviikkona 10. heinäkuuta kulutuksen rajoitustoimet ovat voimassa koko vuorokauden ajan. Ukrenergon mukaan klo 1:00-6:00 ja klo 10:00-13:00 alueelliset sähköyhtiöt käyttävät kahta katkaisuvuoroa. Muina aikoina käytössä on kolme katkaisuvuoroa. Kriittisen infrastruktuurin kohteiden sähkönsaantia ei rajoiteta.

Muistutamme, että Yasno-yhtiön toimitusjohtajan Serhiy Kovalenkon mukaan talvikauden 2024-2025 aikana ukrainalaiset saattavat olla ilman sähköä jopa 12 tuntia päivässä. Kovalenkon mukaan sähkövajeen arvioidaan olevan 30-35 %. Kriittisen infrastruktuurin sähkönsyötön jälkeen kansalaisille jää vain 50 % koko sähköntuotannosta.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävillenne. Voitte myös kirjautua Patreoniin lukeaksenne blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:33:52