Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Zelenskyi: Sota Ukrainassa voi jatkua vielä vuosia #Ukraina #Venäjä #Washington #Harkova

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on ilmaissut huolensa siitä, että Venäjän joukot jäävät Ukrainan alueelle ja että mahdollinen aselepo merkitsisi vain konfliktin jäädyttämistä, ei sen päättämistä. Zelenskyin mukaan konfliktin uudelleen alkaminen olisi vain “vuosien kysymys”. Hän myös kehotti Yhdysvaltoja poistamaan kaikki rajoitukset Venäjään kohdistuvilta iskuilta, varoittaen, että Venäjä pyrkii hyödyntämään sotilaallisen avun viivästymistä suunnitelmissaan vallata Harkova. Presidentti ei epäile Putinin aikeita jatkaa aggressiota Ukrainaa kohtaan.

10.07.2024 13:05

Zelenskyi: Sota Ukrainassa voi jatkua vielä vuosia #Ukraina #Venäjä #Washington #Harkova

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on ilmaissut huolensa siitä, että Venäjän joukot jäävät Ukrainan alueelle ja että mahdollinen aselepo merkitsisi vain konfliktin jäädyttämistä, ei sen päättämistä. Zelenskyin mukaan konfliktin uudelleen alkaminen olisi vain "vuosien kysymys". Hän myös kehotti Yhdysvaltoja poistamaan kaikki rajoitukset Venäjään kohdistuvilta iskuilta, varoittaen, että Venäjä pyrkii hyödyntämään sotilaallisen avun viivästymistä suunnitelmissaan vallata Harkova. Presidentti ei epäile Putinin aikeita jatkaa aggressiota Ukrainaa kohtaan.
Lukuaika: < 1 minuutti

#Nato uskoo sodan Ukrainassa jatkuvan vielä vuosia #Ukraina #Venäjä #Zelenskyi #Washington #Nato

Nato arvioi, että sota Ukrainassa voi kestää vielä useita vuosia. Tämän vuoksi liittouman on oltava valmis tukemaan Kiovaa pitkäjänteisesti. Venäjällä on mahdollisuus ylläpitää sotataloutta vielä vähintään 3-4 vuotta.

“Kuten ‘Golos Ameryky’ kirjoittaa, Nato-virkamies totesi Washingtonin huippukokouksessa, että Naton käsitys on, että sota Ukrainassa ei pääty pian. “Lopulta meidän kaikkien on oltava valmiita jatkamaan Ukrainan tukemista vielä vuoden 2025 jälkeen. Me tiedämme hyvin, ja olemme sanoneet jo pitkään, että tämä konflikti ei todennäköisesti pääty pian”, hän sanoi.

Virkamiehen mukaan sota Ukrainassa “vaatii vuosien määrätietoista ponnistelua”. Venäjä pystyy epäilemättä selviytymään sotataloudessa vielä vähintään 3-4 vuotta. Arvioidessaan Venäjän kykyä siirtyä sotatalouteen, Nato-virkamies totesi, että pitkäaikaiset vaikutukset tulevat olemaan merkittäviä Venäjän taloudelle. Venäjän yhteiskunta on kuitenkin tällä hetkellä valmis hyväksymään tarjotun elämäntavan.

Ukrainan kanta sodan päättymiseen

Presidentti #Zelenskyi on ilmoittanut, että Kiova ei halua, että Venäjän joukot jäävät Ukrainan alueelle. Mikä tahansa aselepo näissä olosuhteissa merkitsisi ainoastaan konfliktin jäädyttämistä, ei sen päättämistä. Zelenskyin mukaan mahdollisen konfliktin jäädyttämisen jälkeen sen uudelleen alkaminen olisi vain “vuosien kysymys”. Presidentillä ei ole epäilystäkään Putinin aikeista jatkaa aggressiota Ukrainaa kohtaan.

Zelenskyi kehotti myös Yhdysvaltoja poistamaan kaikki rajoitukset Venäjään kohdistuvilta iskuilta. Yhdysvaltojen vierailunsa aikana presidentti kertoi, että Venäjä pyrki hyödyntämään Yhdysvaltojen sotilaallisen avun viivästymistä. Tämän suunnitelman puitteissa diktaattori Vladimir Putin halusi vallata #Harkova.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa sekä kirjaudu Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 03:32:05