Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Фагот paljastaa henkilökohtaisia asioita ja pohtii nuorten musiikkitrendejä #Ukraina #Venäjä #rep

11.07.2024 10:11

Фагот paljastaa henkilökohtaisia asioita ja pohtii nuorten musiikkitrendejä #Ukraina #Venäjä #rep
Lukuaika: 2 minuuttia

# Фагот avautuu yksityiselämästään ja analysoi nuorten musiikkimakua #Ukraina #Venäjä #rep

Oleg “Фагот” Mihailjuta, tunnettu ТНМК-yhtyeen keulakuva, on yleensä hyvin yksityinen henkilö, mutta Slava D’yominin “Slava+” -ohjelmassa hän avasi harvinaisessa haastattelussa verhoa yksityiselämänsä ja perheensä ylle. Hän kertoi ensimmäisestä vaimostaan ja siitä, kuinka päätti olla isä tyttärelle, jonka vaimo oli saanut suhteen ulkopuolella. Lisäksi hän avasi suhdettaan vanhempaan veljeensä, joka elää edelleen menneisyydessä ja uskoo, että Neuvostoliiton ajat olivat parempia.

“Emme ole puhuneet vanhemman veljeni kanssa kahteen vuoteen. Hän on yhdeksän vuotta vanhempi kuin minä ja ei niinkään tue Venäjää, vaan elää nostalgisena “sovjetti-ajassa”. Silloin hänellä meni kaikki hyvin. Kun Neuvostoliitto hajosi, myös hänen illuusionsa romahtivat. Hän ei koskaan sopeutunut ja väittää edelleen, että silloin oli paremmin ja nyt huonommin. Ymmärrän häntä, mutta en voi hyväksyä sitä. Kun ohjukset iskevät kotikaupungissasi Harkovassa ja et pysty myöntämään virheitäsi, on vaikea olla ymmärtäväinen. Veljeni asuu edelleen Saltivkan alueella. On sanonta, että vain hauta voi suoristaa kyttyrän. Ehkä hän kadehtii minua siitä, että elämäni on mennyt paremmin, tai etsii vain syyllistä. Hän syytti äitiämme siitä, että hänet laitettiin poliisikouluun eikä musiikin pariin, kun hän oli yli viisikymmentä”, Фагот kertoi.

Фагот, joka on merkittävä hahmo ukrainalaisessa rap-musiikissa, pohti myös nykytilannetta, jossa ukrainalaiset nuoret edelleen kuuntelevat venäläistä rap-musiikkia, vaikka täysimittainen sota on kestänyt jo kaksi ja puoli vuotta.

“Tämä johtuu egoistisen ajattelun dominoinnista ilman tilanteen analysointia. Nuoruudessa tunnetaan usein, että omalla mielipiteellä on merkitystä, ja kaikki ulkopuolelta tuleva yritetään torjua. Tarvitsemme vain paljon laadukasta ukrainalaista sisältöä, ja asiat korjaantuvat itsestään. Meillä on jo paljon laadukasta ukrainalaista rap-musiikkia, kuten Palindrom ja OTOY. Se, etteivät he ole aivan yhtä suosittuja kuin venäläiset räppärit TikTokissa, johtuu mainosbudjeteista ja kattavuudesta. Onneksi meidän musiikkimme ei ole niin typerää ja primitiivistä kuin venäläinen. He kopioivat amerikkalaisia täysin, mutta samalla huutavat vihaa heitä kohtaan. Toivottavasti tämä ketju katkeaa, kun sisältö ei enää tule näiden varkaiden kautta, jotka varastavat kaiken mahdollisen. Mutta tämä vie aikaa. Asiat eivät muutu vain sormia napsauttamalla”, Фагот analysoi.

Фагот, joka on ollut naimisissa vain kerran, kertoi myös avioliitostaan ja siitä, kuinka hän hyväksyi tyttären, jonka vaimo oli saanut suhteen ulkopuolella.

“Ensimmäinen avioliitto oli hyvä kokemus ja kirkas virhe. Mutta en kadu sitä. Menin naimisiin 22-vuotiaana, mikä on melko nuori ikä. Ymmärsin, milloin suhde muuttui pelkästään romanttisesta täysin käytännölliseksi. Se oli sekä hyvä että huono asia. Kun haittapuolet alkoivat ylittää hyvät puolet, suhde päättyi. Se tapahtui helposti ja olen iloinen, että se päättyi. Olimme yhdessä kahdeksan vuotta. Hän oli akateeminen pianisti Venäjältä, Belgorodista. Nyt hän on kunnioitettu henkilö siellä ja johtaa osastoa. Jossain vaiheessa hän sai lapsen toisen miehen kanssa ja päätti, että oli helpompi tehdä sopimus minun kanssani siitä, että lapsi olisi minun, kuin paljastaa totuus perheelleen. Hetken aikaa lapsi oli Sofia Olegovna Mihailjuta, mutta myöhemmin hän siirsi lapsen uudelle miehelleen. Viimeksi puhuimme vuonna 2018, kun äitini kuoli. Aline tuli laskemaan kukkia hänen haudalleen. Kun muistelimme äitiä, kaikki oli hyvin, mutta kun siirryimme keskusteluun Donbasista, hän muuttui kuin televisioksi ja alkoi toistaa propagandaa”, Фагот kertoi.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonin kautta lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:22:19