Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > Justin Trudeau ilmoitti merkittävästä sotilasapupaketista Ukrainalle

#JustinUkrainalle #JustinTrudeau #VolodymyrZelenskyi #NATO #OhmatdytLastensairaala #AlankomaidenPuolustusministeriö #Sotilasapu #UkrainaTuki

11.07.2024 09:05

Justin Trudeau ilmoitti merkittävästä sotilasapupaketista Ukrainalle

#JustinUkrainalle #JustinTrudeau #VolodymyrZelenskyi #NATO #OhmatdytLastensairaala #AlankomaidenPuolustusministeriö #Sotilasapu #UkrainaTuki
Lukuaika: < 1 minuutti

# Kanadan pääministeri Justin Trudeau ilmoitti uudesta sotilasavusta Ukrainalle

Kanadan pääministeri #JustinTrudeau on ilmoittanut uudesta sotilasapupaketista Ukrainalle, jonka arvo on 500 miljoonaa Kanadan dollaria (noin 340 miljoonaa euroa). Trudeau julkisti päätöksen tavatessaan Ukrainan presidentin #VolodymyrZelenskyiNATO-huippukokouksen yhteydessä.

Trudeau myös tuomitsi viimeisimmän Venäjän ohjusiskun Ukrainaan ja vakuutti, että Kanada on valmis tarjoamaan tarvittavaa lääketieteellistä apua uhreille. Tiedotteen mukaan pääministeri Trudeau korosti, että Kanada on valmis antamaan tarvittavaa lääketieteellistä tukea Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutuneelle #OhmatdytLastensairaalalle Kiovassa. Lisäksi Trudeau ilmoitti uudesta sotilasavusta Ukrainalle.

Trudeau ja Zelenskyi keskustelivat Ukrainan puolustustarpeista ja koordinoivat yhteistyötä hävittäjäkoalition puitteissa. Presidentti Zelenskyi korosti ukrainalaisten lentäjien koulutusohjelmien laajentamisen tarvetta. Johtajat vaihtoivat ajatuksia lisäkoulutusmahdollisuuksista kanadalaisilla lentosimulaattoreilla ja mahdollisuudesta järjestää yksi teematapahtuma Kanadassa ensimmäisen Rauhankokouksen jälkeen.

#NATO ilmoitti myös merkittävästä tukipaketista Ukrainalle, joka sisältää 40 miljardia euroa vuonna 2025. Lisäksi #Alankomaiden puolustusministeriö ilmoitti 10. heinäkuuta 300 miljoonan euron lisärahoituksesta F-16-hävittäjien ammusten hankintaan Ukrainalle. Tämä lisärahoitus täydentää aiemmin myönnettyjä 150 miljoonaa euroa F-16-hävittäjien varustamiseen.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia!

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:14:13