Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Keraaminen tehdas liekeissä Moskovan läheisyydessä

#MoskovanLäheisyys #KeraaminenTehdas #Tulipalo #Venäjä #VaarallisetAineet

11.07.2024 10:52

Keraaminen tehdas liekeissä Moskovan läheisyydessä

#MoskovanLäheisyys #KeraaminenTehdas #Tulipalo #Venäjä #VaarallisetAineet
Lukuaika: < 1 minuutti

# Tulipalo Moskovan läheisyydessä: Keraaminen tehdas liekeissä
#MoskovanLäheisyys #KeraaminenTehdas #Tulipalo #Venäjä #VaarallisetAineet

Torstaina 11. heinäkuuta Moskovan lähellä sijaitsevassa Himkissä syttyi voimakas tulipalo keraamisia laattoja valmistavassa tehtaassa. Tulipalo leviää nopeasti ja on jo saavuttanut 8000 neliömetrin laajuuden. Tehtaan alueella on 30 kaasupulloa, jotka voivat räjähtää.

Venäläiset tiedotusvälineet raportoivat, että tulipalon seurauksena tehtaan katto on romahtanut. Videot, joita on julkaistu verkossa, näyttävät liekeissä olevan tehtaan katon ja siitä nousevan korkean savupatsaan. Pelastuspalvelut työskentelevät aktiivisesti saadakseen palon hallintaan, ja Venäjän pelastusyksiköt ovat jo ottaneet käyttöön helikoptereita sammutustöihin. Tällä hetkellä ei ole tietoa loukkaantuneista tai tulipalon syistä.

Venäjällä on viime aikoina tapahtunut useita merkittäviä tulipaloja. 7. heinäkuuta Voronežin alueella syttyi vakava tulipalo ja laaja räjähdys ammusvarastoissa droonihyökkäyksen seurauksena. Aiemmin samassa kuussa Kurksin keskustassa syttyi voimakas tulipalo Venäjän sotilastukikohdassa. Myös tuolloin savupatsas oli nähtävissä kaupungin joka kolkasta, mutta viranomaiset ilmoittivat, ettei kukaan loukkaantunut. Kansanedustaja Oleksiy Honcharenko raportoi, että Kurksissa kuultiin räjähdyksiä ennen tulipalon syttymistä.

Lisäksi 9. heinäkuuta Venäjällä tapahtui useita vakavia tulipaloja. Belgorodin raketti-iskun jälkeen venäläiset eivät ehtineet toipua, kun droonit hyökkäsivät Rostovin alueelle. Kohteena oli sähköasema. Aluehallinnon johtaja Vasily Golubev kertoi, että tilanne Rostovin alueella oli jännittynyt. Palopaikalle lähetettiin palomiehiä ja pelastajia.

Kesäkuussa Venäjällä paloi myös ammusvarasto Voronežin lähellä. Lisäksi raportoitiin laajamittaisesta tulipalosta Platan-tutkimuslaitoksessa Moskovan läheisyydessä. Venäläiset hyppivät ikkunoista huutaen.

Kommentoi tätä artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:59:41