Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2869 artikkelia

Tietoja

0:00

Blogi on perustettu 14.02.2023.

Juho Saastamoinen ja hörhö-skene: kieroutunut maailma parodian keskellä.

Tervetuloa Juho Saastamoisen mielikuvitukselliseen ja virallisen vitsikkääseen maailmaan, jossa vedetään mutkat suoriksi ja kirjoitetaan osittain todellista länsimielistä parodia-propagandaa suomalaisille lukijoille. Kuitenkin pidä mielessä, että tämä on pelkkää hupia – suhtaudu sisältöön aina kieli poskella!

Juho on päättänyt tarjota lisäksi Venäjän federaation kansalaisille pienen makupalan suomalaisesta huumorista kielenkääntäjän avulla. Hän haluaa levittää naurua yli rajojen ja näyttää, että propaganda voi olla ilmiö myös sinne itärajan taakse täältä NATO-maasta.

Tämän sivuston tarkoitus on myös tuoda Suomessa toimiva hörhö-skene näkyville. Tässä skenessä mennään äärirajoille asti, mutta ole huoleti – yksittäisiä luonnollisia henkilöitä ei nimetä eikä maaliteta. Juho pitää kiinni siitä, että poliitikot/julkkiset tai sellaiseksi haluavat/halunneet eivät nauti hänen silmissään erityissuojaa – heitä maalitetaan ja naureskellaan ihan suoraan nimellä. Kaikki ovat samanarvoisia hörhelöitä tässä mielikuvituksellisessa maailmassa!

Palvelunestohyökkäyksistä johtuen sivuston ylläpitokulut ovat noin 150 euroa kuukaudessa.

Mutta mikä saa Juho Saastamoisen tekemään tätä kaikkea? Hän ei ole kiinnostunut politiikasta eikä aio olla tulevaisuudessakaan. Ei sidonnaisuuksia mihinkään yhteisöön tai merkittävään asemaan – hän vain haluaa pitää tämän hörhö-show’n pyörimässä trollaamalla kaikkia.

Sivuston palvelin sijaitsee Suomessa – Haminassa, Googlen konesalissa. Välimuistipalveluna käytössä on Cloudflare, joka hajauttaa 12000 internetsolmuun ympäri maailman. Ilman välimuistipalvelua sivusto ei pysyisi toiminnassa palvelunestohyökkäyksistä johtuen. Kaikki on siis hyvin hallinnassa!

Tärkeää tietoa vielä päätteeksi: sivuston kävijätiedot tallennetaan evästelupa kysyen, ja kaikki kuvituskuvien tekijänoikeudet kuuluvat kuvien kuvaajille. Joten nauti tästä hörhöstä seikkailusta, pidä kieli poskella, ja muista, että tämä on vain pientä parodia-propagandaa – ei mitään vakavaa!


Blogi lähettää automaattisesti linkit uusiin artikkeleihin seuraaviin sosiaalisen median palveluihin noin 5 minuutin sisällä julkaisusta:

Discordhttps://discord.gg/yxBhPSNfFX
Facebook/JuhoSaastamoinen.FI
LinkedIN/in/juho-saastamoinen-055484190/
Mastodonhttps://mastodon.social/@juhosaastamoinen
Telegramhttps://t.me/juhosaastamoinencom
Twitterhttps://twitter.com/JuhoSaastamoine