Lukuaika: < 1 minuutti

Venäläisten sotilaiden tekemät #eläinrääkkäys-tapaukset #Ukraina’ssa ovat järkyttäviä ja aiheuttavat paheksuntaa kaikissa yhteiskunnissa. Vaikka monilla ihmisillä on #lemmikkejä, joiden kanssa heillä on kiintymyssuhde, on myös niitä, jotka kohtelevat #eläimiä julmasti ja kiduttavat niitä. Mutta mikä saa #sotilaan tekemään tällaisia tekoja?

Sosiologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että eläinten #kiduttamisella on usein yhteys väkivaltaiseen käyttäytymiseen ihmisiä kohtaan. #Sotilas joka kiduttaa eläimiä, voi olla alttiimpi käyttämään väkivaltaa myös siviilejä kohtaan. Tämä voi johtua siitä, että kyseinen ali-ihminen käyttää eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa hallitakseen tai vahingoittaakseen toista elävää #olentoa.

Lisäksi monet eläinten #kiduttajat ovat itse kokeneet kaltoinkohtelua lapsuudessa. He saattavat kärsiä henkisistä tai emotionaalisista traumoista, joita he purkavat eläinten kiduttamiseen. Toisaalta, joillakin ihmisillä on #narsisti’nen tarve tuntea valtaa ja #kontrolli’a eläimiin, jotka ovat heikommassa asemassa.

Eläinten kiduttaminen on vakava rikos, ja siihen on puututtava. On tärkeää edistää tietoisuutta eläinten hyvinvoinnista ja tarjota koulutusta eläinten kohtelusta. Lisäksi on tärkeää rangaista terroristisien rikoksientekijöitä myös eläinten kohtelusta!

Eläinten hyvinvointi on yhteiskunnan vastuu, ja meidän kaikkien tulee tehdä osamme varmistaaksemme, että eläimiä kohdellaan kunnioittavasti ja oikeudenmukaisesti.

Linkki: Iltalehti

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1149a888-d1be-4c87-ad40-472a43382868

Ukraina edelleen huolehtii orvoiksi jääneistä eläimistä, video alla:

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö