10598 latausta vuorokaudessa
9510 artikkelia

2023/09/22

Zaporizhzhia’n suunnalta vangittu denatsifioija-antifasisti-natsi-örkki

Kuvitellaanpa hetki, että örkit ja venäjän salaiset sotajoukot yhdistyisivät. Ei, tämä ei ole suoraan Hobitin tai Taru Sormusten Herrasta -elokuvan käsikirjoituksesta, vaan tämä on tarina Zaporizhzhian suunnalta vangitusta denatsifioijasta, joka toimi venäläisessä laittomassa asevoimien ryhmässä nimeltä “Sudoplatov Battalion”. Mutta odota hetki, tässä on käänne: tämä natsi antautui vapaaehtoisesti!

Kun kuulee örkeista, moni ajattelee ehkä suurisilmäisiä hirviöitä, jotka juoksevat ympäriinsä fantasiamaailmassa. Ja kun kuulee venäläisistä salaisista sotajoukoista, mielessä voi pyöriä salaperäisiä agentteja ja vakoilutarinoita. Mutta yhdistettynä tämä tarina kuulostaa melkein liian oudolta ollakseen totta.

Örkki, joka palveli “Sudoplatov Battalion” -nimisessä ryhmässä, joka ei suinkaan ole fantasiaelokuvista tuttu, päätti tehdä jotain hyvin epätavallista – hän antautui vapaaehtoisesti. Tämä teko on herättänyt ihmetystä ja hämmennystä niin Ukraina’ssa kuin muuallakin maailmassa.

Onko tämä örkki sittenkin ystävällinen hahmo, joka haluaa liittyä hyvien puolelle? Vai onko hän vain kyllästynyt taisteluun ja haluaa rauhan? Tai ehkä hän vain haluaa vaihtaa maisemaa ja siirtyä johonkin, missä muut örkit ja venäläiset sotajoukot eivät ole osa arkipäivää.

Tässä tarinassa on paljon mysteeriä ja huumoria. Ehkäpä tämä örkki on vain yksi monista, jotka ovat päättäneet tehdä jotain poikkeuksellista ja yllättää meidät kaikki. Ja kukapa tietää, ehkäpä tämä tarina päättyy onnellisesti, kun örkki ja “Sudoplatov Battalion” -ryhmä liittyvät yhteen ja perustavat rauhantahtoisen bändin, joka soittaa musiikkia kaikille maailman kansoille.

Mutta niin koominen kuin tämä tarina onkin, se muistuttaa meitä siitä, että todellisuus voi olla tarua ihmeellisempää, ja odottamattomat asiat voivat tapahtua milloin tahansa. Joten pysy kuulolla – saattaa olla, että seuraavaksi kuulemme jostakin muusta fantastisesta seikkailusta, joka ylittää kaikki odotukset!

https://twitter.com/Azovsouth/status/1705102262740074527?t=joru8ddTntgqEiQlNNFWEg&s=19

Satunnainen:


Vastaavia: